fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Traversa cu vid

Traversa cu vid pentru manipularea si montarea tevilor de diferite dimensiuni. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile in cel mai scurt timp, iar atunci cand este necesar, te vor ghida catre utilajul perfect pentru necesitatile tale.

Product Description

Traversa cu vid

Bara cu vid VT pentru instalarea de conducte: modul ideal de instalare a conductelor, indiferent de grosime, lungime sau greutate!

Gama larga de componente de vid, în cadrul unui sistem modular amplu, permite:

solutii individualizate pentru manipularea ii instalarea eficienta a tuturor tipurilor de conducte. Fie ca e vorba de tevi din PVC cu o greutate de doar 300 kg sau de tevi din otel îmbracate în beton de 10.000 kg, tehnologia Probst cu vid permite ridicarea lor într-un mod flexibil, rapid ii sigur. Placile de aspiratie curbate se potrivesc pe suprafata conductei. Recipientele de mari dimensiuni pentru stocarea vidului, încorporate în bara, confera o siguranta constanta.

Pentru actionarea dispozitivului VT sunt disponibile mai multe agregate de vid din gama noastra standard.

Probst este cel mai important producator german de utilaje, dispozitive si scule pentru manipularea diferitelor materiale de constructii prefabricare atat pe santier, cat si in fabrici. Best Tools Company este dealer oficial Probst in Romania, unde distribuie toata gama producatorului german.

Download PDF

Search