fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Sistem hidraulic de prindere HVZ GENIUS basic

Sistem hidraulic de prindere HVZ GENIUS basic. Clestele de manipulare a pavelelor se poate monta pe numeroase tipuri de utilaje, fiind util pe orice santier. Descopera produsul si contacteaza-ne. Reprezentantii Best Tools sunt mereu pregatiti sa iti ofere cele mai amanuntite detalii legate de produsele Probst, totul cu scopul de a te ajuta sa faci achizitia perfecta pentru necesitatile tale.

Product Description

Pentru a se putea utiliza si miniexcavatoare la montarea mecanica de pavele, am proiectat un cleste de montaj cu greutate redusa, HVZ GENIUS basic. Am pastrat caracteristicile “fratelui mai mare”, HVZ GENIUS, adica eficienta ridicata si conceptia inteligenta a sistemului hidraulic, care necesita un singur circuit hidraulic pentru efectuarea tuturor miscarilor clestelui, chiar si pentru schimbarea pozitiei de aiezare a pavelelor. Am adaugat un design inovator si material de cea mai înalta rezistenta pentru a reduce greutatea pâna la aproximativ 240 kg.

Montarea mecanica a pavelelor în spic la 45 grade

Datorita celor mai bune rezultate în ceea ce priveste fixarea si, ca atare, distributiei optime a sarcinilor, zonele cu trafic intens, cum ar fi platformele de depozitare a containerelor din porturi, strazile etc. sunt pavate cu pavele dispuse în spic. Modalitatea conventionala de montare mecanica a pavelelor în spic necesita un volum mare de munca manuala pentru adaugarea pavelelor cheie la sir în vederea realizarii complete a modelului în spic. Aceasta înseamna ca trebuie sa se monteze manual dale suplimentare pentru a se obtine un efect de anulare a gruparii pe întreaga suprafata.

Echipa de lucru trebuie sa monteze manual un numar de pâna la 6 dale suplimentare! Aceasta operatiune nu necesita doar timp si o munca obositoare )efectuata în pozitia aplecat). În plus, este nevoie de un efort ridicat si de logistica suplimentara pentru transportul a pâna la 6 dale în plus pe fiecare sir pâna la punctul de lucru.

Probst, unic furnizor de linii complete în domeniul montarii de pavele, ofera o solutie testata pe teren si în acest scop: Clestele de montat pavele HVZ Herringbone 45° – adecvat pentru utilizarea pe utilajele de montat pavele Probst VM, precum si pe orice alt utilaj, cum ar fi miniexcavatoarele.

Probst se bazeaza pe multi ani de cunoastere practica si pe experienta valoroasa care însumeaza peste jumatate de milion de metri patrati de pavaje pe cele mai diverse iantiere de constructii din întreaga lume.

Clestele de montat pavele HVZ Herringbone 45 Degree format preia modelul de montat paletizat în mod corespunzator (rotit la 45 de grade în palet fata de alinierea conventionala a dalelor la clestele de montaj) cu putere si siguranta din pachetul de pavele. Pavajul este montat astfel strat dupa strat, fara lucrari manuale suplimentare consumatoare de timp.

Rezultatul este nu doar performanta considerabil îmbunatatita în montarea pavajului, ci si o reducere semnificativa a efortului depus de echipa de lucru.

Ca urmare a utilizarii acestei tehnici inovatoare, se pot monta peste 120 metri patrati de pavaj pe ora cu un utilaj de montaj Probst MV.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Search