fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Sistem de prindere pentru camine si tuburi conice SVZ-uni

Sistem de prindere pentru camine si tuburi conice SVZ-uni. Daca esti interesat de acest produs, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliie de care ai nevoie pentru a te asigura ca faci achizitia corecta.

Product Description

Cleste pentru montarea de camine de vizitare si conuri SVZ-uni

Clestele universal SVZ-uni rationalizeaza enorm transportul si montajul elementelor de camine de vizitare.

•    Adecvat în mod special pentru baze, inele si conuri de camine de vizitare cu diametrul de 625/800/1000/1050/1200/1350/1500 mm.
•    Nu este necesar niciun operator suplimentar, întrucât conducatorul utilajului de ridicare comanda trecerea dispozitivului SVZ-uni de la prindere la eliberare printr-o miscare usoara a cârligului de ridicare.
•    Reglarea în functie de diametrul produselor se realizeaza foarte rapid cu ajutorul stifturilor. Refacerea reglajelor nu este necesara atunci când se manipuleaza inelele si conurile caminului de vizitare, întrucât SVZ-uni are doua niveluri de prindere.
•    Manipularea eficienta si economica a tuturor tipurilor de elemente de camin de vizitare.

Specificatii standard:

•    Lant de suspendare de mare rezistenta cu inel de prindere.

Probst este cel mai important producator german de scule, echipamente, dispozitive si utilaje de manipulare a diferitelor tipuri de prefabricate, cum ar fi: pavele, dale, borduri, tevi, tuburi etc. Best Tools Company este dealer oficial Probst Handling in Romania, unde distribuie toata gama producatorului german.

Search