fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Carlig de montat guri de scurgere SHS

Carlig de montat guri de scurgere SHS. Un dispozitiv robust ce a fost creat pentru a eficientiza procesele de montare a elementelor mari si grele ale gurilor de scurgere. Daca esti interesat de acest produs, contacteaza-ne. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Product Description

Cârlig de montat guri de scurgere SHS

E foarte simplu – un dispozitiv destinat montarii fara efort a partilor inferioare masive si grele si a conurilor gurilor de scurgere: nu este nevoie sa achizitionati clesti speciali scumpi – folositi ingeniosul cârlig de montaj SHS. Convenabil ca pret si compact – manipulare sigura si rapida cu orice dispozitiv de ridicat, pentru o instalare simpla, cu precizie milimetrica.

  • Adecvat pentru elementele inferioare ale gurilor de scurgere si pentru conuri, conform DIN 4052-3.
  • Elementul cilindric uior poate fi amplasat deasupra elementului inferior când acesta din urma se afla înca în palet, astfel încât ambele elemente se pot monta împreuna, într-o singura operatiune.
  • Un instrument atât de comod, încât încape în trusa de scule a oricarui constructor de drumuri. 

Probst este cel mai important producator german de scule, echipamente, dispozitive si utilaje de manipulare a diferitelor tipuri de prefabricate, cum ar fi: pavele, dale, borduri, tevi, tuburi etc. Best Tools Company este dealer oficial Probst Handling in Romania, unde distribuie toata gama producatorului german.

Download PDF

Search