fbpx

Detalii produse

Categorii produse

PHARMA 20

Aspirator industrial destinat industriei farmaceutice

Product Description

UNITATEA DE ASPIRARE

Unitatea de aspirare este un motor cu turbina de tip blower: ventilatorul fiind direct montat pe axul motorului, acest tip de motor nu mai necesita un system de transmisie suplimentar, avand o rotatie de 2850 rpm. Din acest motiv nu are nevoie de mentenanta, fiind ideal pentru lucrul non-stop. Este foatre rezistent si silentios in acelasi timp; un intrerupator termic opreste motorul in caz de supraincalzire. Tabloul de comenzi include un intrerupator (clasa protectie IP 55) si un buton de oprire de urgenta. Un indicator de vacuum permite verificarea constanta a performantelor aparatului precum si detectatrea eventualelor blocari ale filtrelor. Un filtru difuzor reduce viteza si implicit zgomotul aerului la evacuare.

Unitatea filtranta

Filtrul este amplasat si protejat in interiorul camerei de filtrare. Acesta este de tip cartus conic si asigura o suprafata mare de filtrare de 30.000 cm2 si o eficienta a filtrarii foarte ridicata (clasa M, <1 micron). Noul sistem de scuturare a filtrului DUSTOP permite utilizatorului o curatare facila si rapida a filtrului prin simpla ridicare a clapetei de 5 ori in timpul functionarii aparatului cu gura de aspirare obturata. Aceasta simpla operatie va metine in permanenta capacitatea de filtrare si performantele de aspirare la nivel maxim.

UNITATEA COLECTOARE

Materialul colectat este depozitat intr-un container confectionat din otel vopsit epoxi, dotat cu roti, avand o capacitate de 33 litri.Aparatul este montat pe un sasiu de otel dotat cu roti antistatice, una dintre roti fiind dotata cu frana : toate partile metalice sunt acoperite cu vopsea epoxy.

MODEL                 PHARMA 20

Tensiune                             Volt,Hz               400    50-60

Putere                                    KW                  1.8

Depresiune maxima*     mm.H2O              2300

Debit maxim de aer**      M3/h               250

Suprafata filtru                Cm2                     30.000

Eficienta filtru    CAT (BIA) / micron           M /<1

Debit de aer in filtru        M3/M2/h            83

Capacitate                                 Lt.                  33

Diam. Duza intrare                mm                50

Dimensiuni                             cm.                47*69

Inaltime                                   cm.                135

Greutate                                 Kg.                 75

 

Search