fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Microinvertor Enphase IQ7X

Microinvertorul Enphase IQ7X se montează pe partea din spate a panourilor solare individuale, spre deosebire de invertoarele obișnuite, unde un șir întreg este atașat la un singur invertor. În acest fel, se obține o eficiență optimă, fiabilitate maximă și siguranță extremă. Atenție: IQ7X poate fi utilizat numai cu module cu 96 de celule.

Product Description

Eficiență optimă

Sistemele fotovoltaice obișnuite vor începe să genereze energie numai atunci când soarele este la un nivel mai înalt. Instalațiile Enphase vor începe să funcționeze de îndată ce soarele va răsări. Un alt dezavantaj al altor sisteme este că întregul șir este la fel de puternic ca veriga sa cea mai slabă. Când un panou este obstrucționat, întregul șir la care este conectat va suferi pierderi de performanță. Microinvertoarele IQ7X funcționează pe fiecare modul în parte, ceea ce înseamnă că celelalte panouri din aceeași instalație nu vor fi afectate și vor funcționa în continuare optim.

Fiabilitate maximă

Când un modul montat într-un șir nu mai funcționează din cauza unui defect sau a unei erori, întregul șir va fi afectat. Microinvertoarele Enphase IQ7X se vor asigura că panourile care se află în parametri optimi funcționează corect. Fiabilitatea acestor invertoare este garantată, iar dacă în rarele ocazii un microinvertor se sparge în perioada de garanție de 25 de ani, acesta va fi înlocuit fără niciun cost suplimentar.

Siguranță extremă

Sistemul Enphase înseamnă o tensiune alternativă sigură, pentru fiecare modul, direct legată de întrerupător. În cazul unei defecțiuni, întrerupătorul va opri imediat alimentarea. Invertoarele de tip șir înseamnă de obicei o tensiune DC ridicată și, de obicei, nu pot face acest lucru. Un risc mare este, de exemplu, arcurile electrice care pot duce la incendii. Mai multe avantaje ale unei instalații Enphase sunt sistemul integrat de detectare care monitorizează defectele de cablare și faptul că microinvertoarele nu produc radiații.

Gata pentru viitor

Extinderea numărului de module solare este ușor posibilă. Sistemul va fi pregătit și pentru aparate inteligente, de exemplu termostate inteligente. Acest lucru se datorează parțial microcipului cu care este dotat un microinvertor Enphase IQ7X.

Specificații

  • Brand: Enphase
  • Tip: microinvertor
  • Număr faze: 1, 3
  • Montaj la exterior: da
  • Protecție: IP67
  • Dimensiuni (mm): 175 X 212 X 30.2
  • Greutate: 1.08 kg

Contact

Dacă aveți întrebări sau nevoie de consultanță, nu ezitați să ne contactați. Unul dintre reprezentanții noștri vă vor oferi toate informațiile solicitate cu privire la microinvertoarele din gama noastră.

Search