fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Macarale din aluminiu AWSK si ASSK

Macarale din aluminiu AWSK si ASSK pentru fabricile de materiale de constructii si nu numai. Daca esti interesat de unul dintre produsele Probst din gama Best Tools, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie si, daca este necesar, te va ghida catre utilajul perfect pentru activitatile tale.

Product Description

Macarale din aluminiu AWSK si ASSK: macaralele ideale pentru dispozitivele de ridicat cu vid cu conducta flexibila

Dispozitivele de ridicat cu vid cu conducta flexibila elimina complet operatiunile de ridicare manuala, dar rotirea bratului macaralei sau deplasarea sarcinii pe podul rulant pot fi foarte dificile daca se utilizeaza macarale grele standard. Noul sistem de macarale din aluminiu de la Probst ofera avantaje ergonomice prin deplasarea lina si greutatea redusa.

•    Disponibile în varianta de macara pivotanta fixata pe perete (AWSK) si fixata pe stâlp (ASSK)
•    Capacitate de transport de 150 kg sau 300 kg
•    Deplasare lina pe role cu durata de utilizare îndelungata
•    Lagar special al bratului macaralei pentru o pivotare usoara
•    Sunt disponibile diferite variante de lungime a bratului

Probst este cel mai important producator german de utilaje, dispozitive si scule pentru manipularea diferitelor materiale de constructii prefabricare atat pe santier, cat si in fabrici. Best Tools Company este dealer oficial Probst in Romania, unde distribuie toata gama producatorului german.

Download PDF

Search