fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Dispozitiv pentru montat borduri VZ-H uni

Dispozitiv pentru montat borduri VZ-H uni. Studiaza produsul si contacteaza-ne daca ai intrebari sau doresti sa il achizitionezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate raspunsurile in cel mai scurt timp.

Product Description

Cleste de montaj VZ-H uni

O mare varietate de elemente pentru constructii de drumuri si civile, horticultura si amenajari peisagistice, pot fi manipulate si montate cu ajutorul acestui cleste multifunctional: borduri prefabricate, borduri de granit, ziduri de sprijin în forma de L, elemente de zid, blocuri din piatra naturala, pavele cu gazon etc. Posibilitati de reglare infinite – fara a modifica reglajele clestelui, se pot prelua si monta produse într-o gama de la 0 la 1.500 mm. Versiunea completa VZ-h uni-KV se livreaza cu 3 perechi de gheare de prindere din cauciuc, dispozitiv de prindere VZ-h uni, rotor hidraulic continuu, suspensie universala pentru excavator si set de furtunuri hidraulice (utilajul purtator trebuie sa dispuna de 2 circuite hidraulice separate pentru actionarea acestei versiuni complete). Versiunea de baza VZ-h uni BV include un dispozitiv de prindere VZ-h uni si 2 perechi de gheare de prindere din cauciuc.

•    Ghearele de prindere standard sunt înlocuite cu gheare de prindere pentru pietre D(FS)-VZ-h pentru montarea de elemente de zid, pietre si bolovani.

Accesoriu suplimentar: adaptor multifunctional de prindere EA(RG)-VZ-h) pentru montarea cu precizie a pâna la 6 pavele cu gazon (în functie de dimensiunile sirului) la o singura trecere. Adaptorul poate fi inversat, astfel încât sa se poata monta cu precizie milimetrica dale de mari dimensiuni cu ajutorul ghearelor de prindere din otel.

Download PDF

Search