fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Incarcator cu vid pentru montat borduri

Incarcatorul cu vid pentru montat borduri Unipose UP 1204. Best Tools Company este dealer oficial Probst in Romania. Descopera toata gama de produse, iar daca ai intrebari, contacteaza-ne. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie si iti va oferi consultanta in alegerea echipamentului potrivit pentru activitatile tale.

Product Description

Încarcatorul cu vid pentru montat borduri Unipose UP 1204 optimizeaza enorm montarea blocurilor de borduri, a elementelor prefabricate de constructii, dalelor etc. Unipose UP 1204 este echipat cu:

•    un sistem inovator de montare cu vid si, în plus, poate fi utilizat ca încarcator compact cu tractiune pe toate rotile pentru numeroase aplicatii.
•    Aceasta combinatie unica face ca muncile dificile sa poata fi desfaiurate fara efort, simplu si, înainte de toate, în mod profitabil. Logistica optima!
•    Transportul pachetului complet de borduri pe bratele pentru paleti ale încarcatorului. Astfel, bordurile pot fi luate din palet, ridicate, transportate si montate cu ajutorul vidului la o singura cursa.
•    Operatiunea costisitoare de distribuire a pachetelor de borduri de-a lungul drumului este complet eliminata.
•    Cu ajutorul bratului de 2,25 m lungime, operatorul ghideaza “trompa de aspiratie” cu blocul de bordura în pozitia de montare.
•    Montarea bordurilor devine cât se poate de simpla. Blocurile de bordura din granit sau beton, în greutate de pâna la 250 kg, sunt aspirate si ridicate cu ajutorul unei placi de aspiratie (care este cuplata la un dispozitiv de ridicat cu furtun de vid).
•    Lagarul de mare precizie al bratului dublu articulat contribuie la reducerea la minimum a volumului de munca necesar.
•    Senzorii electronici monitorizeaza constant pozitia pilonului. Daca acest ase abate chiar si cu o fractiune de grad de la verticala, este readus în câteva secunde în pozitia perfect verticala prin intermediul a doi cilindri hidraulici. Avantaj: operatorul practic nu trebuie sa exercite nici un fel de forta pentru pozitionarea corecta a blocurilor de bordura.
•    Functionarea foarte sigura garanteaza un flux de lucru rapid si lipsit de probleme. Spatele, genunchii, degetele si mâinile operatorului sunt protejate.
•    Pentru a se evita blocarea ambelor articulatii ale pilonului în momentul deplasarii încarcatorului, întrucât ar consuma mult timp, ambele articulatii ale pilonului se pot bloca în orice pozitie printr-o simpla apasare de buton. Acest lucru contribuie semnificativ la creiterea sigurantei, întrucât bratul nu se mai poate misca necontrolat.
•    Utilajul este foarte compact, motiv pentru care poate fi utilizat si în spatii mici. Unipose 1204 poate trece de la functionarea cu brat de încarcare la cupa.
•    Versiunea Unipose 1204 standard este echipata cu brate de ridicat paleti, sistem de ridicat cu vid (cu o capacitate de pâna la 300 kg) si o placa de aspiratie.
•    Dotat standard cu anvelope din cauciuc masiv, pentru a se evita penele – protectie permanenta împotriva penelor de cauciuc!

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Search