fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Imprastietoare solutii degivrante HUSKY L

Descopera imprastietoarea HUSKY L cu capacitatea rezervorului pentru solutii degivrante de la 500 l pana la 2.100 l, special conceputa pentru montarea pe vehicule municipale de dimensiuni medii si mici. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii, contacteaza-ne.

Product Description

Pulverizatoarele din gama Husky L au un design optimizat, lucru ce le face ideale pentru montarea pe o mare varietate de vehicule municipale.

Gama Husky L este destinata exclusiv imprastierii solutiilor degivrante. Rezervorul pentru aceste solutii este construit din polietilena de inalta densitate, cu grosimea peretelui de 10 mm. Solutia este dozata perfect si apoi imprastiata prin intermediul unui disc optimizat pe o latime de maximum 6 metri.

Calitate

Gama Husky L este renumita pentru fiabilitate, oferind un raport pret-performanta excelent. Finisajul premium al echipamentului si componentele de calitate folosite la constructia acestuia sunt dovada implicarii Bucher Municipal in dezvoltarea de utilaje cu un cost total aferent posesiei cat mai scazut.

Specificatii

  • Rezervoare de solutii degivrante disponibile in mai multe dimensiuni;
  • Centru de greutate al containerului scazut;
  • Unitatea de imprastiere poate fi rotita;
  • Sistem unic si eficient de imprastiere a solutiei degivrante;
  • Tehnologie de sare lichida de ultima generatie;
  • Sistem mecanic de demontare si depozitare;
  • Componente sensibile protejate;

Pentru mai multe informatii despre imprastietoarea de solutii degivrante Husky L de la Bucher Municipal, contacteaza-ne. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate informatiile necesare si te vor ajuta sa alegi echipamentul perfect pentru actiunile tale.

Search