fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Imprastietoare solutii degivrante Briner CL

Descopera sistemul universal de imprastiere de solutii degivrante Briner de la Bucher Municipal. Cu o capacitate a rezervorului de la 8.000 l pana la 17.500 l, Briner CL este solutia perfecta pentru prevenirea formarii poleiului si depunerii zapezii pe drumurile intraurbane si extraurbane. Contacteaza-ne si un reprezentant Best Tools iti va oferi toate informatiile.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii, contacteaza-ne.

Product Description

Imprastietorul de lichid degivrant Briner este special conceput pentru a fi montat pe camioane de tonaj mediu sau greu. Echipamentul este capabil sa imprastie mai multe tipuri de solutii, prin pulverizare simetrica si asimetrica. Rezervoarele de solutii degivrante sunt produse din polietilena reciclabila.

Centrul scazut de greutate si constructia modulara a rezervorului permit o actionare sigura in orice nivel de incarcare, chiar si pe carosabil accidentat.

Specificatii si beneficii

  • Pompa centrifuga este construita din otel inoxidabil sudat cu tehnologie laser.
  • Vopsea de calitate ce garanteaza protectie de peste 2000 de ore (reducerea costurilor).
  • Sistemul electric si cel hidraulic sunt pozitionate deasupra unitatii de imprastiere, intr-un compartiment separat, protejat de un capac de otel.
  • Senzori pentru eventualele defectiuni.
  • Versatil: utilajul de imprastiere poate fi personalizat in functie de nevoile clientului.

Sistem de imprastiere

Noua rampe de pulverizare (trei pe dreapta, trei pe stanga si trei pe centru), dotate cu douazeci si sapte de duze controlate de electrovalve, care regleaza pulverizarea, atingand o latime maxima de imprastiere de pana la 17,5 m.

Pentru mai multe detalii sau daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools Company iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie si te vor ajuta sa alegi imprastietoarea perfecta pentru necesitatile tale.

Search