fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Freza de zapada Bucher TF mare

Descopera frezele mari de zapada Bucher Municipal, echipamente specializate de inalta performanta, potrivite pentru vehicule de la 100 CP pana la 400 CP, cu actionare hidraulica sau mecanica. Contacteaza-ne daca ai intrebari sau nelamuriri. Reprezentantii Best Tools te vor ghida catre utilajul de deszapezire ideal pentru activitatile tale.

*Pentru informatii suplimentare si cotatii de pret, contacteaza-ne.

Product Description

Freza de zapada frontala, potrivita pentru indepartarea zapezii si largirea pasajelor. Utilajul atinge performante maxime chiar si in cazul unei cantitati mari de zapada compactata sau inghetata.

La fel ca si in cazul frezelor mici, sistemul este alcatuit din doua elemente de baza: cei doi tamburi de taiere, ambii montati pe acelasi ax, cu suporturi laterale pentru a mentine o aliniere perfecta; al doilea element important al frezei este suflanta de mare putere, care degaja zapada colectata prin lamelele frontale, la o distanta reglabila.

  • Latime de curatare: 2.600 mm.
  • Capacitate degajare zapada: intre 3.100 m3//h si 4.800 m3/h.
  • Distanta aruncare zapada: pana la 40 m.

Caracteristici

Frezele de zapada mari de la Bucher sunt foarte usor de montat pe vehicule, fiind dotate cu placi standard. Canalul de degajare a zapezii este ajustabil si poate fi schimbat cu alte tipuri de evacuari. Echipat cu sistem de siguranta anti-inghet cu supapa by-pass etc.

Daca ai intrebari despre freza de zapada Bucher, contacteaza-ne. Reprezentantii nostri iti vor oferi toate informatiile solicitate, in cel mai scurt timp.

Search