fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Freza de zapada Bucher TF mica

Descopera frezele de zapada compacte de la Bucher Municipal, destinate pentru vehiculele de la 35 CP pana la 100 CP, cu actionare hidraulica sau mecanica. Echipamentele specializate pentru deszapezire ofera performante impresionante. Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii utile, contacteaza-ne!

Product Description

Freza de zapada frontala, potrivita pentru indepartarea zapezii si largirea pasajelor. Utilajul atinge performante maxime chiar si in cazul unei cantitati mari de zapada compactata sau inghetata.

Sistemul este alcatuit din doua elemente-cheie: cei doi tamburi de taiere, ambii montati pe acelasi ax, cu suporturi laterale pentru a mentine o aliniere perfecta; al doilea element important al frezei este suflanta de mare putere, care degaja zapada colectata.

Specificatii

  • Latime de curatare: intre 1.600 mm si 2.200 mm.
  • Capacitate degajare zapada: intre 2.400 m3/h si 3.000 m3/h.
  • Distanta aruncare zapada: pana la 30 m.

Caracteristici

Frezele de zapada de la Bucher sunt foarte usor de montat pe vehicule, fiind dotate cu placi standard de fixare. Deflectorul este ajustabil. Freza este echipata cu sistem de siguranta anti-inghet cu supapa by-pass.

Pentru informatii suplimentare sau pentru a comanda o freza de zapada compacta, contacteaza-ne. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate informatiile solicitate si, daca este nevoie, te va ghida catre utilajul de deszapezire perfect pentru necesitatile tale.

Search