fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Dispozitive de prindere GPZ pentru gips-carton

Dispozitive de prindere GPZ pentru gips-carton. Clestele este ideal pe orice santier unde este necesara manipularea unor cantitati mai mari de placi de ghips carton sau alte materiale asemanatoare. Contacteaza-ne daca doresti sa comanzi produsul sau daca ai nevoie de mai multe informatii. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliie de care ai nevoie. Best Tools Company este dealer oficial Probst Handling in Romania, unde distribuie gama completa a cunoscutului producator german.

Product Description

Special concepute pentru prinderea si manipularea elementelor de pereti din gips. Dispozitivul de prindere tip GPZ-M-66-120 este actionat complet mecanizat si poate fi montat pe orice automacara (fara racorduri hidraulice). Sistemul de pârghii adecvat genereaza o forta mare de prindere, pentru manipularea materialelor în conditii de siguranta.

•    Profil redus, astfel încât dispozitivul de prindere împreuna cu elementele de pereti din gips-carton pot trece prin deschiderea unei ferestre.
•    Sistemul de pârghii adecvat genereaza o forta mare de prindere, pentru manipularea materialelor în conditii de siguranta.
•    Înaltimea de la partea superioara a pachetului la marginea superioara a inelului pentru cârligul de macara de numai 415 mm (în pozitie închisa).
•    Necesita un spatiu lateral redus (25 mm pe fiecare parte).

Specificatii standard:

•    Inel de ridicare pentru cârligul macaralei.
•    Sistem de eliberare automata pentru trecerea complet automata de la “plin” la “gol”.
•    Gheare de prindere sub forma de bare metalice cauciucate, foarte rezistente, care pot fi schimbate.

La cerere, sunt disponibile si alte variante de deschidere si înaltime.

Probst este cel mai important producator german de scule, echipamente, dispozitive si utilaje de manipulare a diferitelor tipuri de prefabricate, cum ar fi: pavele, dale, borduri, tevi, tuburi etc. Best Tools Company este dealer oficial Probst Handling in Romania, unde distribuie toata gama producatorului german.

Download PDF

Search