fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Brate pentru paleti cu lant de siguranta PGA-K

Brate pentru paleti cu lant de siguranta PGA-K. Sistemul este conceput astfel incat sa eficientizeze manipularea paletilor. Daca esti interesat de unul dintre produsele Probst din gama Best Tools, nu ezita sa ne contactezi. Noi iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Product Description

Se livreaza împreuna cu sistemul automat de echilibrare a centrului de greutate, compus din sanie cu arc pe un suport care nu necesita operatiuni de întretinere, din otel si rasina poliamidica.

Specificatii standard:

•    Inel de ridicare pentru prinderea de cârligul macaralei.
•    Înaltime reglabila între 1.050 si 1.650 mm.
•    Deschidere reglabila între 340 mm si 1.000 mm.
•    Bratele au o portiune conica lunga, pentru o prindere optima.
•    Lungimea bratelor de 980 mm.
•    Brate de lungimi mai mari disponibile la cerere.

Încarcarea minima este de aproximativ 25% din sarcina. Încarcarea minima prevazuta este necesara pentru functionarea sistemului de echilibrare automata.

Echipate optional cu flansa standard montata pe PGA pentru instalarea directa a rotorului sau a dispozitivului de schimbare rapida SWV.

Probst este cel mai important producator german de scule, echipamente, dispozitive si utilaje de manipulare a diferitelor tipuri de prefabricate, cum ar fi: pavele, dale, borduri, tevi, tuburi etc. Best Tools Company este dealer oficial Probst Handling in Romania, unde distribuie toata gama producatorului german.

Search