fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Dispozitiv vacuum cu acumulatori, manipulare si montaj pavaj

Dispozitivul vacuum cu acumulatori este special cret pentru manipularea și montarea dalelor de pavaj. Acesta impresionează prin performanțele sale. Explorează produsul și dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Un reprezentant Best Tools Company îți va oferi toate detaliile.

*Pentru cotații de preț și alte informații, contactează-ne.

Product Description

Dispozitivul cu vacuum este potrivit pentru manupularea elementelor din beton preponderent neporos și elemente de piatră naturală. Acesta este echipat în versiunea standard cu lanț de fixare a sarcinii. Echipamentul este alimentat de o baterie reîncărcabilă litiu-ion de 24 V. Bateria poate fi înlocuită și are o autonomie de până la 6 ore. La cerere, dispozitivul poate fi echipat cu un rotator hidraulic.

  • Fără emisii
  • Zgomot redus

Informații tehnice

  • SH-2500-HGV: Util atunci când manipulați elemente mai mari de 1 metru, pentru a menține picioarele operatorilor la o distanță sigură de sarcină. Extensia mânerului SH-2500-HGV poate fi montată oricând mai târziu pe structura SH-2500 prin înșurubare cu suporturi.
  • SH-2500-RS: Pentru a extinde raza de lucru a Micro Jumbo MJ în orice moment, vă recomandăm setul solid de roți pentru echipamente adiacente. Montare ușoară pe unitatea de ridicare SH-2500. Setul de roți este format din două roți principale atașabile, cu diametrul de 300 mm, o roată de sprijin pliabilă și o roată pivotantă. Atașarea ulterioară la dispozitivul de bază SH se poate realiza ușor.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Reprezentanții Best Tools îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Search