fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Dispozitiv de ridicat cu vid SH pentru greutati mari de pana la 2.500 kg

Dispozitiv de ridicat cu vid SH pentru greutati mari, de pana la 2.500 kg. Dispozitivul este extrem de util pe orice santier, fiind si robust si fiabil. Exploreaza produsul si contacteaza-ne daca ai intrebari. Reprezentantii Best Tools sunt pregatiti sa iti ofere toate detaliile de care ai nevoie.

Product Description

Dispozitiv de ridicat cu vid SH pentru greutati mari de pâna la 2.500 kg

Pentru manipularea si montarea usoara si eficienta a pietrei naturale, dalelor de beton si marmura, tevilor si treptelor etc.

•    Conceput si echipat special pentru operatiuni dificile de santier.
•    Poate fi atasat oricarui utilaj purtator prin intermediul cârligelor, lanturilor, cablurilor si altor elemente similare.
•    Poate fi adaptat cu ajutorul unor dispozitive suplimentare, cum ar fi Micro MJ, ai utilizat pentru montarea de dale mai usoare (cum ar fi pavelele pentru curti interioare).
•    Functionare eficienta si flexibila, fara compromisuri în ceea ce priveite siguranta.
•    În câteva secunde, pe dispozitivul SH se pot monta diferite placi de aspiratie prin intermediul itiftului cu eliberare rapida, fapt care permite folosirea sa
•    în diferite scopuri si cu sarcini diferite.
•    Pe dispozitiv se poate monta direct un generator prin intermediul unui cadru de suspendare special.

Retineti:
SH poate fi adaptat pe loc folosind anexele Micro-Jumbo MJ pentru montarea manuala a dalelor. Astfel, se pot transporta si monta
dale de piatra si beton mai mici, de 15 – 150 kg, în conditii de siguranta.

Best Tools Company este dealer exclusiv al producătorului german Probst în România. Studiază gama Probst și contactează-ne. Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate detaliile despre fiecare echipament în parte.

Download PDF

Search