fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Dispozitiv de prindere suprafete circulare MPVZ-V

Dispozitiv de prindere suprafete circulare MPVZ-V. Un cleste special creat pentru prinderea, manipularea si instalarea stalpilor circulari, fabricati din beton sau lemn. Daca ai intrebari sau doresti sa comanzi acest echipament, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti stau la dispozitie si iti ofera in cel mai scurt timp toate detaliile de care ai nevoie.

Product Description

Dispozitiv de prindere pentru stâlpi MPVZ-V

Destinat utilizarii pe un utilaj purtator si adecvat în special ridicarii stâlpilor din beton si lemn din pozitie orizontala în pozitie verticala în vederea instalarii. Prinderea nu depinde de lungime.
MPVZ-V este destinat utilizarii pentru stâlpi dreptunghiulari si stâlpi de palisada de sectiune rotunda. Deschidere de prindere reglabila.

Specificatii standard:

•    Gheare de prindere pivotante
•    Perne din cauciuc foarte rezistente, care pot fi schimbate.

Probst este cel mai important producator german de scule, echipamente, dispozitive si utilaje de manipulare a diferitelor tipuri de prefabricate, cum ar fi: pavele, dale, borduri, tevi, tuburi etc. Best Tools Company este dealer oficial Probst Handling in Romania, unde distribuie toata gama producatorului german.

Search