fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Data Center – Proiectare & Amenajare

Dacă ești în căutarea unui colaborator de încredere care să construiască centrul de date de care compania ta are nevoie, ai ajuns în locul potrivit. Iată o scurtă prezentare a ceea ce putem să îți oferim. Dacă ai nevoie de detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi. Specialiștii Best Tools Company îți stau la dispoziție și sunt mereu dispuși să te ghideze către soluția potrivită necesităților tale.

Product Description

De ce Best Tools Company?

Experiența în construirea de centre de date a companiei este în continuă expansiune. Crearea unui Data Center este un proces complex, dar dacă la baza sa se află o echipă bine pregătită care dispune de toate tehnologiile de ultimă generație necesare finalizării cu succes a unui asemenea proiect, rezultatul nu poate fi altul decât cel așteptat de către client. În plus, strânsa colaborare cu companii de prestigiu și cu experiență vastă în construirea de centre de date constituie un avantaj important. Best Tools Company este dealer exclusiv al companiei franceze Kohler-SDMO, cel mai mare producător de grupuri electrogene din Europa și un important jucător în piața de data center. În același timp, strânsa colaborare cu producătorul italian de surse UPS, Riello, o companie cu o istorie de peste 90 de ani, reprezintă un motiv în plus de încredere.

De la design până la construire

Best Tools Company poate furniza centre de date complete, ”la cheie”. În ce constă procesul de creare a unui Data Center? Iată, pe scurt, pașii pe care îi urmăm:

  • Studiu – înainte de orice altceva, realizăm o expertiză a necesităților companiei tale, pentru a stabili exact dimensiunile digitale, fizice și la nivel de resurse ale proiectului.
  • Selectarea spațiului – în cazul în care centrul de date va fi amplasat într-un spațiu deja existent la sediul companiei tale sau oriunde altundeva, vom face un studiu pentru a determina fezabilitatea. De asemenea, dacă nu există un spațiu desemnat unui data center, te vom ajuta la selectarea acestuia.
  • Proiectare – în urma etapelor pregătitoare, urmează faza de proiectare. Aici se pun la punct absolut toate detaliile proiectului, de la echipementele necesare până la sistemele de mentenanță și securitate.
  • Construire ­– în această etapă are loc executarea tuturor acțiunilor de construcție, în baza expertizelor realizate premergător. Vorbim despre amenajarea spațiului și montarea echipamentelor centrului de date.
  • Punere în funcțiune – suntem la un pas de final. Punerea în funcțiune a Data Center-ului și realizarea trainingurilor este una dintre cele mai importante etape.
  • Mentenanță – Best Tools Company poate oferi și contracte de mentenanță, furnizănd astfel serviciul complet în ceea ce privește construirea unui data center.

Ce este un data center?

Un centru de date este o facilitate care centralizează operațiunile și echipamentele IT ale unei organizații, precum și unde stochează, gestionează și difuzează datele. Data Center-ul găzduiește facilități de calcul cum ar fi servere, routere, switch-uri și firewall-uri, precum și componente de suport cum ar fi echipamente de rezervă, care au rolul de susținere a ansamblului IT. Unele componente pentru susținerea infrastructurii includ:

– Surse neîntreruptibile de tensiune (surse UPS) – acumulatori, generatoare și surse de alimentare redundante.

– Controlul mediului – sisteme de climatizare pentru încăpere, încălzire, ventilație și aer condiționat și sisteme de evacuare.

– Sisteme de securitate fizică – sisteme biometrice și sisteme de supraveghere video.

Centrele de date găzduiesc cele mai importante sisteme ale rețelei și sunt vitale pentru continuitatea operațiunilor zilnice. În consecință, securitatea și fiabilitatea lor și a informațiilor acestora reprezintă o prioritate pentru organizații. Un centru de date poate fi complex (clădire dedicată) sau simplu (o zonă sau cameră care găzduiește doar câteva servere). În plus, un Data Center poate fi privat sau partajat.

Dacă ai nelămuriri sau întrebări, nu ezita să ne contactezi. Specialiștii Best Tools îți stau la dispoziție.

Servicii Post-Vanzare

Best Tools ofera, pe langa grupurile electrogene KOHLER SDMO, servicii complete: consultanta, training, garantii, contracte de mentenanta, gama completa de echipamente adiacente, livrare, montare, punere in functiune. Tehnicienii Best Tools sunt instruiti direct de catre KOHLER-SDMO, participand regulat la sesiuni de training organizate in Brest, Franta. Acoperirea nationala este asigurata de cele peste 15 laboratoare mobile de service. Laboratorul central de service, din Bucuresti, se ridica la randul sau la nivelul asteptarilor create de producatorii premium pe care ii reprezentam.

Search