fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Compactoare deseuri Kiggen

Compactoarele pentru deșeuri de la Kiggen sunt disponibile în trei variante: compactoare portabile, compactoare staționare și compactoare pe șasiu. Studiază gama, iar dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Specialiștii Best Tools Company te vor ajuta cu orice informație legată de compactoarele pentru deșeuri și nu numai.

*Pentru cotatii de pret si informatii suplimentare, contacteaza-ne.

Product Description

COMPACTOR PORTABIL

Cunoscut pentru produsele sale solide, sigure și inteligente de gestionare a deșeurilor, Kiggen este proabil cea mai importantă companie în fabricarea compactorilor portabili. Fiecare compactor portabil Kiggen îndeplinește cerințele dumneavoastră: este foarte fiabil și, datorită materialelor rezistente la toți factorii de mediu și vandalism, are o durabilitate îndelungată, de până la un sfert de secol.

Kiggen produce patru tipuri de compactoare portabile:

  • PD 725, PD 729 – Compactoare mici și mijlocii – Compactoare pentru restaurante, hoteluri și spitale
  • PD 731, PD 745 – Compactoare mari – Compactoare pentru fabrici sau stații de transfer

 

COMPACTOR STAȚIONAR 

Acest compactor robust comprimă deșeurile rapid și eficient, fiind perfect pentru o gamă largă de întrebuințări. Echipamentul este ideal pentru colectarea frecventă a unor cantități mari de deșeuri. Compactorul deservește perfect centrele comerciale, fabricile industriale și stațiile de transfer. Designul său curat facilitează o întreținere ușoară, ceea ce duce, în cele din urmă, la scăderea costurilor. Un alt avantaj important este că acest compactor poate fi echipat cu sistemul Smartlink, o aplicație de raportare care facilitează gestionarea eficientă a deșeurilor. Compactoarele dotate cu Smartlink le oferă operatorilor posibilitatea de a primi toate informațiile despre nivelul de încărcare a compactorului, precum și alarmele și alertele de orice natură care atrag atenția asupra unor erori care pot perturba buna funcționare a dispozitivului.

 

COMPACTOR PTO PE ȘASIU

Acest compactor oferă o soluție ieftină și simplă pentru colectarea deșeurilor subterane. PTO este o unitate compactă de compresie montată pe șasiu. Datorită dimensiunilor mici și manevrabilității eficiente, aceasta este foarte potrivită pentru colectarea deșeurilor din centrele orașelor. Compactorul folosește sistemul hidraulic a șasiului pe care este montat.

Compactorul PTO este disponibil în două variante diferite:

  • PD 731 – Compactor potrivit pentru colectarea deșeurilor menajere și a materialelor de reciclare
  • PD 745 – Compactor ideal pentru manipularea unor cantități mari de hârtie și carton 

 

DESPRE KIGGEN

 Fondată acum mai bine de 90 de ani, compania Kiggen este o adevărată regină în industria de gestionare a deșeurilor. Misiunea Kiggen este de a oferi clienților produse solide, sigure, inteligente și durabile. Compactoarele pe care le produce se laudă cu performanțe remarcabile, costuri reduse de întreținere și multe caracteristici inteligente. Kiggen este parte a companiei Geesinknorba încă din anul 1995.

Dacă ești în căutare de compactoare pentru deșeuri, nu ezita să ne contactezi. Unul dintre specialiștii Best Tools Company te va îndruma către compactorul care se pliază perfect pe necesitățile companiei pe care o reprezinți.

Search