fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Cleste pentru elemente de acoperis DEZ-uni cu plasa de siguranta

Cleste pentru elemente de acoperis DEZ-uni cu plasa de siguranta. Descopera produsul Probst si contacteaza-ne daca ai intrebari sau daca doresti sa-l comanzi. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a te asigura ca faci alegerea corecta.

Product Description

Cleste pentru elemente de acoperis DEZ-uni cu plasa de siguranta

Cleste universal pentru tigle ceramice si din beton. Cu ajutorul unui singur dispozitiv, se pot transporta sigur si rapid pe acoperis doua siruri de tigle ceramice ori doua sau trei siruri de tigle din beton. Se poate utiliza si pentru tigle mari.

Dispozitivul are urmatoarele caracteristici standard:

•    Plasa de siguranta se prinde cu cârlige de mânere pentru ghidarea clestelui.
•    Cos din plastic pentru depozitarea plasei de siguranta. Cosul se poate folosi si pentru transportul de elemente speciale de tigle pe acoperis.
•    Punct de ridicare suplimentar pentru prinderea clestelui încarcat în unghi în vederea amplasarii tiglelor direct pe acoperis.
(Nu se utilizeaza pentru acoperisurile în trepte.)
•    Inel de prindere pentru cârligul macaralei
•    Suport cu înaltime reglabila
•    Sistem de eliberare automata pentru trecerea complet automata de la “plin” la “gol”.
•    Gheare de prindere din cauciuc, care se pot înlocui

Datorita constructiei si utilizarii otelului de mare rezistenta, are o greutate proprie de doar 75 kg. Astfel, acest dispozitiv robust din otel
este mai usor decât unele dispozitive comparabile din aluminiu, cu aceleasi specificatii tehnice.

Probst este cel mai important producator german de scule, echipamente, dispozitive si utilaje de manipulare a diferitelor tipuri de prefabricate, cum ar fi: pavele, dale, borduri, tevi, tuburi etc. Best Tools Company este dealer oficial Probst Handling in Romania, unde distribuie toata gama producatorului german.

Download PDF

Search