fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Cleste de transport si asezat pavele PB

Cleste de transportat si asezat pavele PB. Dispozitivul este special conceput pentru a eficientiza procesul de montare a pavelelor. Daca ai intrebari sau doresti sa comanzi un produs, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools Company iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie si, daca este necesar, te va ghida catre produsul perfect pentru necesitatile tale. Best Tools este dealer oficial Probst in Romania. Descopera toata gama Probst pe site.

Product Description

Paver Boy PB

Pentru montarea eficienta a pavelelor direct din stiva. Util mai ales în cazul pavelelor de dimensiuni mari.

•    Folosind PB I, se pot ridica si monta simultan doua pavele în dublu T.
•    Folosind PB 15/24, se pot monta pavele hexagonale sau de alte forme asemanatoare, care nu pot fi ridicate cu o singura mâna.

Noua ediție: PAVERBOY PB-15/24-L

Cu PAVERBOY PB-15/24-L golurile de piatră pot fi închise rapid și ergonomic. Datorita manerului lung, dispozitivul se poate manevra pastrand o pozitie verticala a corpului. Protecția durabilă a suprafeței clestelui prin galvanizare.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Download PDF

Search