fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Automaturatoare Bucher C202

Explorează automăturatoarea compactă Bucher C202. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, nu ezita să ne contactezi. Un reprezentant Best Tools îți va oferi toate detaliile legate de acest utilaj de salubrizare și, dacă este cazul, te va ghida către utilajul perfect pentru necesitățile tale.

*Pentru cotații de preț și alte detalii despre utilaj, nu ezita să ne contactezi.

Product Description

Mașina de măturat C202 este proiectată în jurul a șase obiective cheie, rezultate în urma cercetării experiențelor clienților Bucher Municipal deja existenți. Astfel, măturătoarea atinge performanțe ridicate, are o productivitate ridicată, oferă costuri reduse aferente proprietății (cost of ownership), are impact minim asupra mediului, oferă siguranță și îi asigură operatorului o experiență de muncă confortabilă și sigură.

Performanță ridicată

Bucher C202 este un utilaj de salubritate cunoscut pentru capacitatea de a funcționa în mod de lucru mai mult timp decât alte automăturători stradale din categoria sa. Astfel, C202 oferă o continuitate în lucru. Maximizarea timpului de lucru este strict legată de echilibrul dintre rezerva de apă folosită pentru măturare, mărimea buncărului de depozitare și performanțele ridicate de consum de combustibil.

Productivitate

Productivitatea automăturătorii este determinată de fiabilitatea sa, utilajul necesitând puține intervenții de service, dar și de performanțele mari de aspirație, accesarea rapidă a comenzilor și manevrabilitatea remarcabilă.

Bucher C202 a fost îmbunătățit pentru a reduce riscul de deteriorare, pentru a reduce uzura anveloperor și riscut de perforare ale acestora. De asemenea, sistemul hidraulic a fost regândit și îmbunătățit pentru a preveni scurgerile și erorile.

Impact redus asupra mediului

Într-un cadru urban plin de viață, Bucher C202 este utilajul perfect. Este reconfortant, mai ales pentru locuitorii unei comunități, faptul că Bucher C202 poate furniza un serviciu productiv și performant, în timp ce are un impact minim asupra mediului.

Impactul asupra mediului se extinde cu mult dincolo de emisiile de noxe și de zgomotul produs de măturatoare; Bucher C202 captează particulele în interiorul buncărului, eliminând praful dăunător de la suprafață, ajutând astfel la îmbunătățirea calității aerului.

Certificare PM:  4 Stele (maximum) la testele PM 2.5 / PM10 

Un mediu de lucru sigur

Siguranța pentru operator, inginer de service, alți participanți la trafic și pentru utilizatorii de drumuri vulnerabile este prioritatea tuturor. Mașina de măturat stradal Bucher C202 are o serie de caracteristici și echipamente opționale concepute pentru a face operarea și repararea Bucher C202 mai sigure ca niciodată.

Costuri mai mici

Bucher C202 a fost proiectat astfel încât să ofere un cost redus de funcționare. O serie de caracteristici noi au fost adăugate folosind cele mai noi tehnologii și inovații pentru a reduce costurile totale aferente proprietății (total cost of ownership).

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, nu ezita să ne contactezi!

Search