fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Autogunoiera Geesink Mini

Autogunoiera Geesink este definita de fiabilitate, forta si duritate. Vehiculele Geesink sunt puternice si indeplinesc cerintele oricat de exigente ar fi ele, nefacand compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Descriere produs

Autogunoiera Geesink este definita de fiabilitate, forta si duritate. Vehiculele Geesink sunt puternice si indeplinesc cerintele oricat de exigente ar fi ele, nefacand compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Avantaje

Deseurile sunt materii prime valoroase, un mijloc de a crea noi produse. In gama Geesink MINI  sunt autogunoiere robuste si de incredere,  care ajuta clientii sa revolutioneze industria deseurilor. Geesinknorba este unul dintre brandurile fruntase in ceea ce priveste provocarile legate de mediu. Incepand cu anul 2001, brand-ul produce autogunoiere hibride de ultima generatie. Iar cel mai iovativ produs din portofoliu este un GPM MINI complet electric.

Avantajele Geesink MINI sunt numeroase: compacte, cu greutate redusa, usor de condus si manevrat, proiectate special pentru colectarea deseurilor menajere. Acestea utilizeaza incarcatorul pentru spate din gama Geesink, inclusiv mecanismul special de compactare Geesink. Dimensiunile sale mici si greutatea mai usoara il fac foarte manevrabil si permit montarea pe sasiu de la 7,5 tone. MINI-ul este disponibil in capacitati de: 5, 6 si 7 m³.

Mic si flexibil

Vehiculul are o latime de numai 2 metri si o inaltime de doar 3 metri. Aceasta inseamna ca ofera o solutie ideala de gestionare a deseurilor pentru zone urbane dens populate, pline cu strazi si poduri inguste. Fiind mic si flexibil, vehiculul este capabil sa ajunga in zone care nu sunt accesibile pentru vehiculul mediu de colectare a deseurilor. Aceasta include locatii de munte, parcuri de vacanta, campinguri si fabrici industriale de productie.

MINI este echipat cu un dispozitiv integrat de ridicare, avand marele avantaj al unei mici incarcaturi in spate. GPM MINI este ideal pentru colectarile nationale. Acest dispozitiv de ridicare este capabil sa goleasca recipiente intre 120 si 1.100  litri intr-o singura miscare, sporind semnificativ productivitatea pe traseu.

Siguranta pentru utilizatori

Senzorii cu infrarosu optimizeaza activitatile sistemului si siguranta operatorului. La intrarea in zona infrarosu, mecanismul de compactare isi inceteaza imediat activitatea. Operatorii pot diagnostica si manipula cu usurinta toate componentele majore ale vehiculului prin afisajul din cabina. Erorile posibile pot fi rezolvate utilizand afisajul din cabina sau din alta locatie prin intermediul serviciului de asistenta la distanta sau prin intermediul modemului optional.

Search