fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Autogunoiera Geesink Mini Full Electric

Geesink MINI este o autogunoiera complet electrica ce prezinta numeroase avantaje: compacta, cu greutate redusă, ușor de condus si manevrat, proiectata special pentru colectarea deșeurilor menajere. Daca ai intrebari legate de autogunoiera electrica, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne!

Product Description

In gama Geesink MINI  sunt autogunoiere robuste si de incredere,  care ajuta clientii sa revolutioneze industria deseurilor. Geesinknorba este unul dintre brandurile fruntase in ceea ce priveste provocarile legate de mediu. Incepand cu anul 2001, brand-ul produce autogunoiere hibride de ultima generatie. Iar cel mai inovativ produs din portofoliu este un GPM MINI complet electric.

Avantajele Geesink MINI sunt numeroase: compacta, cu greutate redusa, usor de condus si manevrat, proiectata special pentru colectarea deseurilor menajere. Aceasta utilizeaza incarcatorul pentru spate din gama Geesink, inclusiv mecanismul special de compactare Geesink. Dimensiunile sale mici si greutatea mai usoara il fac foarte manevrabil si permit montarea pe sasiu de la 7,500 kg. MINI-ul este disponibil in capacitati de: 5, 6 si 7 m³.

Suprastructura poate fi montata pe autosasiu electric, utilajul transformandu-se astfel intr-o autogunoiera complet electrica.

Autogunoiera este complet electrica.

Daca ai intrebari sau nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi. Un  reprezentant Best Tools iti va pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie pentru a te asigura ca faci alegerea corecta.

Search