fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Autogunoiera Geesink Mini Full Electric

Geesink MINI este o autogunoiera complet electrica ce prezinta numeroase avantaje: compacta, cu greutate redusă, ușor de condus si manevrat, proiectata special pentru colectarea deșeurilor menajere.

Descriere produs

In gama Geesink MINI  sunt autogunoiere robuste si de incredere,  care ajuta clientii sa revolutioneze industria deseurilor. Geesinknorba este unul dintre brandurile fruntase in ceea ce priveste provocarile legate de mediu. Incepand cu anul 2001, brand-ul produce autogunoiere hibride de ultima generatie. Iar cel mai iovativ produs din portofoliu este un GPM MINI complet electric.

Avantajele Geesink MINI sunt numeroase: compacte, cu greutate redusa, usor de condus si manevrat, proiectate special pentru colectarea deseurilor menajere. Acestea utilizeaza incarcatorul pentru spate din gama Geesink, inclusiv mecanismul special de compactare Geesink. Dimensiunile sale mici si greutatea mai usoara il fac foarte manevrabil si permit montarea pe sasiu de la 7,500 kg. MINI-ul este disponibil in capacitati de: 5, 6 si 7 m³.

Autogunoiera este complet electrica.

 

 

 

 

Search