fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Autogunoiera Geesinknorba 15mc | DAF | Stoc 2 buc.

Autogunoiera Geesinknorba G4, 15mc, sasiu DAF, in stoc. Geesink foloseste un sistem de compactare modern, ce ofera mai multa eficienta si productivitate vehiculelor de colectare a deseurilor. Daca ai intrebari legate de autogunoiera Geesinknorba, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Geesink foloseste un sistem de compactare modern, ce ofera mai multa eficienta si productivitate vehiculelor de colectare a deseurilor.

O autogunoiera Puternica

Utilizand un mecanism performant de compactare, se garanteaza ca autogunoiera Geesinknorba este utilizata la capacitatea maxima, in timp ce podeaua curbata si corpul sudat continuu contribuie la reducerea sanselor de scurgere, uzura si coroziune. Corpul autogunoierei Geesink este fabricat dintr-o o singura bucata de otel, de inalta rezistenta, iar greutatea corpului a fost redusa pentru a asigura cea mai mare sarcina utila. Avand un spatiu de colectare mare, se reduce consumul de energie printr-un numar mai mic de cicluri compactoare si prelungeste durata de utilizare prin izolarea deseurilor din mecanismul compactor de restul pieselor cat mai mult posibil.

O autogunoiera Eficienta

Autogunoiera Geesink poate manipula toate tipurile de deseuri, de la deseurile umede la deseuri mari sau voluminoase. Dispunand de mecanismul de compactare dur si corpul interior larg, aceasta nu are probleme la colectarea pieselor industriale sau de dimensiuni mari. Corpul poate fi combinat cu diferite lifturi integrate pentru diferite aplicatii, putand utiliza cea mai mica consola de spate. Acesta este disponibila la latimea standard de 2,5 de metri dar, de asemenea, se gaseste si intr-o gama mai mica de 2,2 m pentru a creste manevrabilitatea pe strazile inguste ale oraselor.

Intretinere usoara

Accesul facil la componentele vitale, cum ar fi pompa de ulei, pivoturile si sistemul de comanda si hidraulic, ajuta la intretinerea usoara a acestora. Toate partile sensibile la uzura sunt fabricate din otel cu rezistenta ridicata.

Mai mult control

Autogunoierele Geesink sunt echipate cu un sistem nou de control ce ofera soferului  informatii despre autogunoiera si componentele sale prin intermediul unui ecran aflat in cabina. Sistemul ofera rapid un diagnostic complet al componentelor si este un instrument de depanare real pentru operatori, fie din cabina, fie dintr-o locatie indepartata prin locatia GSM.

Siguranta

Ritmul progresului si al inovatiei stabilit de Geesinknorba este foarte clar atunci cand vine vorba de tehnologia de siguranta. Corpul autogunoierei impreuna cu lifturile integrate indeplineste noile norme 1501-1 / 5 si cerintele EMC, iar noul sistem de control depaseste cele mai recente cerinte de siguranta care urmeaza a fi pregatite pentru viitor. Desigur, corpurile noastre pot fi montate pe orice tip de sasiu euro sase.

Daca ai mai multe intrebari despre autogunoiera, contacteaza-ne.

Search