fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aspirator industrial Sibilia S8

Daca esti in cautarea unui aspirator industrial puternic si compact, ai ajuns in locul potrivit. Exploreaza aspiratorul industrial Sibilia S8 si contacteaza-ne. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Aspiratorul industrial Sibilia S8 reprezinta o unitate de vacuum de dimensiuni reduse, care este configurată în două echipamente: cu un motor electric sau cu motor diesel. Pentru a crește capacitatea de colectare, aspiratoarele sunt disponibile în versiuni diferite cu pre-separatoare mobile și fixe.

Specificatii tehnice

Aspiratorul Sibilia S8 este disponibil in 4 variante. Puterea aspiratorului, in functie de versiunea aleasa, este cuprinsa intre 22 si 34 kW. Debitul maxim de aer este de 1300 m3/h, vacuum-ul maxim este cuprins intre 7000 si 8200 DaPa. Filtru principal: 120.000 cm2. Filtru de siguranta: 18.000 cm2. Greutate proprie cuprinsa intre 1120 si 1640 kg.

Pentru informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Search