fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aparat sudura TIG AC/DC Miller Dynasty 700

Aparat sudura TIG AC/DC Miller Dynasty 700. Descopera toate aparatele de sudura distribuite de Best Tools si contacteaza-ne daca vrei sa comanzi un echipament. Specialistii Best Tools iti stau la dispozitie pentru a te ghida catre aparatul de sudura care se pliaza perfect pe aplicatiile tale.

Product Description

Miller Electric cu sediul in Appleton, Wisconsin, Statele Unite ale Americii produce toata gama de aparate de sudura si echipamente de taiere proiectate pentru confectie metalica , fabrici, constructii, aviatie, sporturi cu motor, educatie, agricultura si aplicatii marine. Compania isi mentine pozitia de lider la nivel mondial prin stabilirea standardul industriei pentru fiabilitate si calitate . Sloganul sau celebru, “The Power of Blue ®,” este inspirat de culoarea albastra a echipamentelor Miller.

Aceasta companie a inceput cu o inovatie care a raspuns la nevoile clientului, in crestere de la o operatiune de un singur om la cel mai mare producator din lume de sudare cu arc electric si echipamente de taiere.

Descriere produs

Un adevarat exemplu al moto-ului companiei Miller: The Power of Blue , aparatul de sudura TIG Dynasty 700 este o sursa de curent AC/DC compacta dar foarte puternica. Cu un amperaj maxim de 700A permite sudarea aluminiului de 2.5 cm grosime!
Functia AutoLine permite alimentarea de la orice sursa de curent cu tensiune intre 208V si 575V fara interventia operatorului.
Acest aparat este utilizabil in industria aeronautica, industria metalurgica grea, prelucrarea si productia de conducte si se preteaza inclusiv la procese automatizate de sudura.
Un accesoriu nou adaugat este telecomanda wireless care permite modificarea setarilor aparatului fara cabluri de lagatura.
Intre functiile avansate disponibile sudorului sunt:

– Blue Lightning Arc Starter : seteaza automat amperajul de pornire in functie de dimensiunea electrodului de wolfram folosit
– Auto Postflow – calculeaza durata postflow-ului in functie de amperajul folosit ajutand la conservarea electrodului de wolfram si prevenind porositatea
– Control independent al amperajului si amplitudinii
– Posibilitatea reglarii frecventei AC : 20-400hz
– Control de mare viteza al curentului pulsat : pana la 5000 de pulsuri per secunda pentru a creste stabilitatea arcului si a mari viteza de lucru.

Date tehnice

Produs Aparat sudura TIG AC/DC Miller Dynasty 700
Tensiunea de alimentare 208-575     V
Gama de curent 5-700     A
Electrozi utilizabili 2-10     mm
Sudeaza aluminiu Da
Curent utilizabil 60% 600     A
Curent utilizabil maxim 700     A
Greutate
90 Kg


Garantie

36 luni

Search