fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aparat sudura Miller STI203

Aparat sudura Miller STI203. Descopera toate aparatele de sudura pe care Best Tools le distribuie si contacteaza-ne daca ai intrebari sau daca doresti sa comanzi un echipament.

Product Description

Descriere

Miller Electric cu sediul in Appleton, Wisconsin, Statele Unite ale Americii produce toata gama de aparate de sudura si echipamente de taiere proiectate pentru confectie metalica , fabrici, constructii, aviatie, sporturi cu motor, educatie, agricultura si aplicatii marine. Compania isi mentine pozitia de lider la nivel mondial prin stabilirea standardul industriei pentru fiabilitate si calitate . Sloganul sau celebru, “The Power of Blue ®,” este inspirat de culoarea albastra a echipamentelor Miller.

Aceasta companie a inceput cu o inovatie care a raspuns la nevoile clientului, in crestere de la o operatiune de un singur om la cel mai mare producator din lume de sudare cu arc electric si echipamente de taiere. Aparat de sudura tip invertor Miller STI 203 pentru sudura cu electrod invelit sau TIG – LIFT ARC . Aparat de sudura portabil – 13 KG. Tehnologie Lif-Arc pentru sudura TIG fara utilizarea arcului de inalta frecventa. Adaptive Hot Start – creste automat amperajul in momentul inceperii sudurii, daca este necesar, pentru a preveni lipirea electrodului sau contaminarea sudurii. DIG control – permite schimbarea caracteristicilor arcului de sudura in functie de aplicatia necesara. Posibilitatea utilizarii unei telecomenzi pentru cresterea amperajului. Gama de curent: 5-200A pentru utilizarea cu electrozi de pana la 5mm

Aplicatii:

  • Industria petrochimica
  • Sudura tevi
  • Ateliere mecanice
  • Activitati montaj naval

Date tehnice

Produs Aparat sudura Miller STI203
Tensiunea de alimentare 400     V
Gama de curent 5-200  A
Electrozi utilizabili 2-5      mm
Curent utilizabil 100% 150     A
Curent utilizabil maxim 200     A
Durata activa la amperaj maxim 40%
Putere absorbita 6.5      KW
Curent absorbit maxim 12.8     A
Dimensiuni ( Lxlxi ) 438*193*333     mm
Greutate 13       Kg

Kit livrare

Cablu de sudura portelectrod si cablu de masa 4+3m.

Garantie

36 luni

Search