fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aparat sudura Miller GOLD STAR 602

Aparat sudura Miller GOLD STAR 602. Descopera toate aparatele de sudura pe care Best Tools le distribuie si contacteaza-ne daca ai intrebari sau daca doresti sa comanzi un echipament.

Product Description

Folosit in industria grea la sudarea tevilor magistrale,la costructia de nave maritime,in industria petroliera,la constructia uzinelor ,a rezervoarelor de mare tonaj.

Descriere produs

Performanta superioara in sudura cu electrod si TIG. Built in Arc Control. Aceasta functie impedica lipirea electrodului indiferend de grosimea lui,iar impreuna cu Functia Hot Start ajuta la amorsarea electrozilor care pun probleme. Line Voltage Compensation este functia care pastreaza constante performantele aparatului chiar si atunci cand reteaua de alimentare fluctueaza cu +/- 10%. Protectie termica la suprasarcina sau in cazul in care nu se mai poate asigura fluxul de aer. Fan on demand. Ventilatorul va porni numai atunci cand este necesar,astfel evitandu-se consumul de energie si fluxul inutil de praf sau alti contaminanti prin aparat. Afisaj digital pt voltaj si amperaj. Usor de reglat,usor de operat si eficient. Placa de circuite izolata ermetic pentru o fiabilite crescuta si operare in medii dificile.

Date tehnice

Produs
Aparat sudura Miller GOLD STAR 602
Tensiunea de alimentare 400           V
Gama de curent 20-590     A
Electrozi utilizabili 1,6-10      mm
Curent utilizabil 60% 450          A
Curent utilizabil maxim 590          A
Dimensiuni ( Lxlxi ) 762 x 585 x 966     mm
Greutate 183        Kg

Garantie

12 luni

Search