fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Placi reversibile

Placi compactoare reversibile. Studiaza toate optiunile si contacteaza-ne daca ai intrebari. Un specialist Best Tools te va ghida catre placa compactoare reversibila potrivita pentru necesitatile tale.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Placa compactoare reversibila

•    Gama de placi compactoare reversibile Swepac reprezinta o solutie versatila, usor de utilizat in santiere de catre operator. Durabile si robuste, echipamentele Swepac sunt dotate cu sistem de control variabil al vitezei de lucru, ceea ce le confera un inalt nivel de performanta.

•    Placi rereversibile Swepac sunt destinate atat compactarii nisipului, pietrisului, argilei si a rocilor, cat si a pavelelor.

•    Daca sunt dotate cu placile de poliuretan Vulkollan®, acestea pot compacta eficient suprafete pavate cu dale/piatra/pavele  (accesoriu separat).

•    Disponibile in diverse variante constructive cu motorizari pe benzina (Honda) si diesel (Hatz si Yanmar).

•    Sasiul este integral galvanizat,  procedeu ce ofera protectie maxima impotriva coroziunii si elimina posibilitatea aparitiei in timp a ruginei.

•    Designul compact asigura operarea facila in santuri si in spatii inguste.

•    Placile reversibile Swepac sunt proiectate a fi extrem de ergonomice, ofera un nivel redus al vibratiilor la manerul operatorului. Optional,  manerul operatorului poate fi dotat cu sistem de incalzire – pentru a asigura operatoului un confort maxim chiar si la temperaturi exterioare scazute.

•    Placa de baza este realizata din material Hardox, ceea ce ii asigura o durata lunga de viata.

Accesorii disponibile

•    Placa de poliuretan pentru pavele–Vulkollan

Specificatii tehnice

In functie de modelul selectat, placa compactoare reversibila poate avea caracteristici diferite, fiind astfel ideala in activitati cu intensitati diferite. Greutatea echipamentului poate fi intre 160 si 500 de kilograme, latimea de lucru incepe de la 450mm si poate ajunge pana la 700 de mm. Placile sunt dotate cu diferite motoare, in functie de modelul ales, pe benzina sau diesel: Honda, Hatz, Yanmar. Echipamentele de compactare au rezervoare de combustibil cu capacitati cuprinse intre 3 si 6 l.

Nu ezita sa ne contactezi daca ai intrebari in legatura cu o anumita placa compactoare. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Search