fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Ghilotina pavele AL33/S si 43/S

Ghilotina pavele AL33/S si 43/S. Ghilotinele sunt robuste, rezistente si fiabile. Daca ai intrebari sau doresti sa achizitionezi o ghilotina pentru pavele, nu ezita sa ne contactezi. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie si, daca este necesar, te va ghida catre ghilotina perfecta pentru activitatile companiei tale. Best Tools Company este dealer oficial Probst in Romania.

Product Description

Ghilotine pentru pavele Probst AL 33/S si 43/S

Dispozitive robuste special create pentru taierea eficienta a pavelelor ceramice, a pietrei naturale si a pavelelor din beton.

•    Cu dinti de taiere ranforsati, cu un singur arc, care se pot regla în functie de neuniformitatile pavelelor.
•    Astfel, pot fi taiate fara probleme pavele ceramice si din piatra naturala, cu suprafete neuniforme (cu diferente de pâna la 4 mm).

Taiati pavelele fara prea mult efort, datorita sistemului cu parghie inteligenta. Toata actiunea se desfasoara in liniste, fara crearea de praf sau emisii de particule daunatoare sanatatii. Prin urmate, atat operatorul, cat si mediul sunt protejate.

*Dispozitivul vine in mai multe versiuni, iar alegerea se va face cu ajutorul reprezentantului Best Tools, in functie de necesitatile clientului.

Probst este cel mai important producător german de echipamente pentru manipularea și montarea pavelelor, a dalelor din beton, a bordurilor și a altor elemente prefabricate. Best Tools Company este dealer oficial Probst în România.

Download PDF

Search