fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Excavator multifunctional Menzi Muck

Utilajele multifunctionale Menzi Muck sunt renumite la nivel mondial pentru operatiunile considerate imposibil de realizat duse la bun sfarsit pe orice tip de teren, in orice mediu, pe pante abrupte. Descopera excavatoarele multifunctionale Menzi Muck si contacteaza-ne daca ai intrebari. Reprezentantii Best Tools Company iti vor oferi toate informatiile solicitate.

*Pentru cotatii de pret si alte informatii, contacteaza-ne.

Product Description

Utilajele Menzi Muck sunt disponibile in mai multe variante, dar se impart in doua mari categorii: cu roti si senilate. Utilajele cu roti sunt cunoscute ca „excavatoare mobile”, dotate cu roti si picioare pentru deplasare si lucru.

Excavatoarele multifunctionale cu picioare

In aceasta categorie se incadreaza noua utilaje: M545x, M535x, M525x, M540, M340, M335, M320/325, M220, A20. Acestea se diferentiaza intre ele prin dimensiuni, putere, dotari, componente, abilitati etc.

Caracteristicile speciale ale excavatoarelor sunt posibile datorita unui sasiu sofisticat creat folosind cele mai avansate tehnologii si pe bratul special brevetat: diferiti cilindri hidraulici permit utilajului multifunctional Menzi Muck sa isi adapteze rotile si suporturile la orice tip de teren, indiferent cat de accidentat sau inclinat este. Pentru aceasta abilitate, in unele tari, utilajele Menzi Muck au primit porecla de „excavator tip paianjen”.

Datorita suporturilor reglabile pentru roti si picioarele de fixare, utilajele Menzi Muck pot fi setate inainte de orice aplicatie astfel incat sa fie perfect optimizate pentru sarcina. Astfel, Menzi Muck produce forte  de excavare cu mult peste cele ale excavatoarelor conventionale. Spre exemplu, un Menzi Muck ce cantareste 9.5 tone produce o forta similara cu cea a unui excavator pe senile de 20 de tone.

*Pentru specificatii tehnice amanuntite pentru toate modelele, contacteaza-ne.

Excavator senilat Menzi Muck

Creșterea performantei cu pana la 70% in clasa de 14 tone.

Excavatorul multifunctional reprezinta o exclusivitate la nivel mondial. Cu aceste specificatii, excavatorul Menzi Muck de 14 tone, senilat, cu 157 CP, este unic in lume. Bratul telescopic cu unghi larg si celelalte caracteristici ale utilajului pot face imposibilul posibil. Motorul este perfect dimensionat pentru toate sarcinile pe care le poate intreprinde excavatorul multifunctional senilat.

Specificatii Menzi Master M515

  • Sasiu senilat cu ecartament variabil, de la 2.500 la 3.500 mm;
  • Greutatea utilajului fara accesorii: 14.500 kg;
  • Abilitate de urcare: 94%.

Esti interesat de un utilaj Menzi Muck? Contacteaza-ne! Noi iti vom oferi toate detaliile si te vom ajuta in selectarea excavatorului multifunctional perfect pentru activitatile companiei tale.

Aplicatii

Excavatoarele multifunctionale Menzi Muck sunt utile in numeroase activitati, in diferite domenii si medii. Iata cele mai populare zone de operare ale utilajelor elvetiene:

  • constructii
  • constructia de cai ferate
  • silvicultura
  • inginerie civila speciala
  • servicii municipale
  • peisagistica

Gama extinsa de accesorii

Excavatoarele Menzi Muck sunt multifunctionale, putand fi transformate din excavator in mai multe tipuri de utilaje. In cele ce urmeaza, va vom prezenta vizual gama actuala de echipamente si accesorii ce pot fi montate fie pe bratul utilajului, fie direct pe sasiu. Pentru mai multe detalii despre aceste accesorii, nu ezitati sa ne contactati.

Search