fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Dispozitiv de prindere pentru incarcarea blocurilor

Dispozitiv de prindere pentru incarcarea blocurilor – cu inaltime fixa E AKZ unigrip. Descopera clestele si contacteaza-ne daca ai intrebari. Reprezentantii Best Tools iti stau mereu la dispozitie pentru a-ti oferi toate detaliile de care ai nevoie, in vederea achizitionarii utilajului perfect pentru necesitatile tale. Best Tools Company este dealer oficial Probst in Romania, unde distribuie toata gama de echipamente a producatorului german. Calitatea echipamentelor Probst este cunoscuta la nivel mondial.

Product Description

Dispozitiv de prindere pentru încarcarea blocurilor – cu înaltime fixa E AKZ unigrip

Special conceput pentru macaralele de încarcat camioane. Pentru transportul pachetelor de blocuri ambalate sau nu în paleti.

•    Constructie usoara din otel de mare rezistenta.
•    Deschidere reglabila complet hidraulic.

Specificatii standard:

•    Ghidaje glisante mari, cu rasina poliamidica, necesitând un volum redus de operatiuni de întretinere.
•    Supapa reductoare de presiune reglabila manual.
•    Manometru pentru presiunea uleiului.
•    Echilibrare cu ajutorul unei cremaliere solide, pentru sincronizarea perfecta a functionarii cilindrilor hidraulici.
•    4 cârlige pentru prinderea de curele sau bucle.

Ghidajele glisante sunt garantate 5 ani.

Plaja de deschidere generoasa si ghearele de prindere de diferite dimensiuni si forme, care se pot schimba usor, permit adaptarea dispozitivului AKZ pentru toate pachetele uzuale de materiale de constructii.

Probst este cel mai important producator german de scule, echipamente, dispozitive si utilaje de manipulare a diferitelor tipuri de prefabricate, cum ar fi: pavele, dale, borduri, tevi, tuburi etc. Best Tools Company este dealer oficial Probst Handling in Romania, unde distribuie toata gama producatorului german.

Download PDF

Search