fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aparat de sudura Miller XPS350

Aparat de sudura Miller XPS350. Contacteaza-ne daca ai intrebari sau daca doresti sa achizitionezi un aparat de sudura. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a te asigura ca faci alegerea corecta.

Product Description

Descriere aparat de sudura

Aparat de sudura industrial Miller XPS350 dotat cu derulator extern si posibilitatea de prelungire pana la 25m. Transformator foarte fiabil si robust care permite sudorului sa obtina un reglaj exact al arcului de sudura. Protectie termica pentru oprirea aparatului de sudura in cazul supraincalzirii. Sursa de putere 115V pentru accesorii (optional). Conexiune 14 pini standard Miller permite conectarea aparatului de sudura la orice derulator de sudura Miller.

Sistem de roti pentru utilizare industriala permite transportul facil al apartului de sudura si al buteliei de gaz. Display LCD care afiseaza parametrii de sudura (tensiune sudura si amperaj sudura) cu posibilitatea memorarii utlimului set de parametrii de sudura afisati(optional). Doua conexiuni cu inductante diferite pentru un control mai bun al arcului de sudura.

Optional: grup de racire cu lichid si pistolet mig-mag racit cu lichid; Cabluri de interconectare intre aparatul de sudura si derulator de 10m, 15m sau 25m

Date tehnice

Produs Aparat de sudura Miller XPS350
Tensiunea de alimentare 400     V
Curent utilizabil maxim 350     A
Durata activa la amperaj maxim 45%
Diametru maxim sarma otel utilizabila 1.2     mm
Diametru maxim sarma aluminu utilizabila 1.2     mm
Diametru maxim sarma inox utilizabila 1.2     mm
Tensiune in gol 16-47     V
Dimensiuni ( Lxlxi ) 860x570x930     mm
Greutate 123     Kg
Putere absorbita 15.2     KW


Kit livrare

Pachet complet format din aparat de sudura Miller XPS350 , derulator Miller ST44, pistolet racit cu gaz 4m 360A si cabluri de interconectare de 5m pentru prelungire.

Garantie

36 luni

Search