fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Utilaje Multihog pentru Dezinfectie

Best Tools iti pune la dispozitie o gama larga de utilaje si echipamente potrivite pentru actiunile de dezinfectie. Aceste utilaje sunt perfecte pentru combaterea problemelor cauzate de noul COVID-19, chiar daca unele dintre ele nu au fost create cu acest scop. Un plus al acestor utilaje este ca sunt multifunctionale, putand folosite in peste 40 de aplicatii, in functie de accesoriul montat. Iată o selecție a celor mai bune utilaje multihog, dotate cu atașamente perfecte pentru dezinfecția suprafețelor, cu scopul de a elimina virusurile.

*Pentru cotatii de pret, contacteaza-ne.

Product Description

Utilaj Dezinfectie Multihog

Noul atașament, creat de urgență de echipa de ingineri Multihog, este special conceput pentru lupta împotriva COVID-19. Spre deosebire de celelalte echipamente ale producătorului irlandez, care sunt concepute pentru alte activități, dar care pot fi ajustate pentru a deservi în eliminarea virusurilor de pe suprafețele exterioare, noul accesoriu este dedicat exclusiv dezinfecției.

Utilajul este perfect pentru municipalitățile, companiile private și managerii de spații care au primit sarcina de a dezinfecta zonele publice și private.

Specificații

Montat pe un Multihog CX, echipamentul este dotat cu un sistem triplu de pulverizare:

 • Bară de pulverizare de nivel scăzut – pentru dezinfectarea străzilor, trotuarelor, aleilor etc.
 • Bară verticală pliabilă de pulverizare – pentru dezinfectarea obiectelor ce nu sunt la nivelul solului;
 • Lance de mână cu tambur și furtun – pentru dezinfecția zonelor greu accesibile ca balustradele, scările externe, coșurile de gunoi, stații de autobuz și multe altele.

Utilaj conceput pentru acțiunile de dezinfecție corelate cu pandemia de COVID-19, dar potrivit și pentru dezinfectările exterioare din viitor, care cu siguranță vor fi executate mai des.

 

Sistem dezinfecție cu presiune

Sistemul de spălare cu presiune are în componență un rezervor de apă ce poate fi umplut cu soluții dezinfectante. De asemenea, acesta poate fi dotat cu tambur cu furtun, lance de spălare cu presiune, dar și cu bară frontală cu duze ce pot fi utilizate pentru curățarea/dezinfectarea atât a carosabilului, cât și a spațiilor mai mici, precum trotuare, alei, spații interioare etc.

 

Utilajul este potrivit pentru utilizarea în:

 • Zone urbane și rurale;
 • Supermarketuri și centre comerciale;
 • Centre de distribuție (produse alimentare și marfă de toate tipurile);
 • Spitale;
 • Porturi;
 • Aeroporturi.

 

Multihog CityCleaner

Multihog, atunci când este dotat cu atașamentul CityCleaner, oferă posibilitatea de a fi alimentat cu substanțe chimice precum peroxidul de hidrogen (H2O2 – folosit pentru combaterea unui număr mare de virusuri, bacterii și ciuperci), în vederea curățării și dezinfectării în siguranță a unui număr mare de tipuri de suprafețe. Mai mult, utilajul pune accent pe siguranța operatorului, cabina complet închisă fiind o barieră eficientă între mediul exterior și acesta.

Utilajele Multihog pot fi folosite în curățarea și dezinfectarea:

 • Străzilor, traseelor pentru biciclete, trotuarelor sau parcărilor;
 • Barierelor de intrare în parcări și a stațiilor de plată;
 • Coșurilor de gunoi, containerelor, pubelelor etc;
 • Stațiilor pentru mijloace de transport în comun;
 • Panourilor de semnalizare și punctelor de contact dintre semafor și pietoni;
 • Cărucioarelor de supermarket, scărilor, balustradelor;
 • Ușilor de access sau terminalelor de încărcare/descărcare;
 • Căilor de access în secțiile de urgență;
 • Treptelor de acces, aeronavelor și cărucioarelor pentru bagaje;

 

Automăturătoare Multihog

Multihog CV este o mașină de măturat compactă care păstrează ADN-ul companiei irlandeze, fiind totodată un tractor multifuncțional veritabil. Acesta poate fi folosit, întocmai ca și celelalte utilaje ale producătorului irlandez, în diverse aplicații, de la curățenie stradală la dezinfecție. Deși nu a fost creată pentru acest scop, rezervorul de apă poate fi încărcat cu soluție dezinfectantă care, fie prin intermediul duzelor de supresie a prafului, fie cu ajutorul lăncii cu presiune, ajunge pe suprafața de acțiune.

Specificații:

 • Măturatoare compactă dedicată, cu opțiunea de a schimba periile cu alte echipamente (braț pentru dispersia lichidelor dezinfectante, plug de zăpadă, cositoare etc.)
 • Vehicul pentru toate tipurile de teren, care poate merge off-road atunci când este necesar.
 • Echipat cu unul dintre cele mai puțin poluante motoare de pe piață; conform cu cele mai înalte standarde UE cu privire la emisiile de noxe și zgomot.
 • Conceput cu un accent deosebit pe siguranța și confortul operatorului.
 • Utilizarea este extrem de simplă – se trece de la modul de conducere la modul de lucru și viceversa prin apăsarea unui singur buton.

 

Împrăștietor de soluție dezinfectantă

Acest tip de accesoriu este în general folosit pentru împrăștierea lichidului degivrant pe drumurile publice, de access, trotuare sau alte tipuri de zone alunecoase, în vederea combaterii formării gheții. Totusi, având în vedere situația actuală referitoare la epidemia de COVID-19, flexibilitatea în folosință a acestuia permite umplerea rezervorului cu soluții dezinfectante precum hipocloritul de sodiu sau peroxidul de hidrogen. Astfel, acest atașament permite realizarea unei dezinfecții eficiente și rapide în condiții de siguranță maximă pentru operator, care nu este expus substanțelor folosite în timpul procesului.

O mașină, un operator, nenumărate aplicații

Utilajele multifuncționale Multihog se remarcă în primul rând prin gama largă de accesorii cu care pot fi dotate. Astfel, prin intermediul celor peste 40 de tipuri atașamente, tractoarele Multihog se remarcă în tot atâtea aplicații. Producatorul irlandez Multihog fabrică o varietate mare de accesorii destinate unei game extinse de activități, pornind de la întreținerea drumurilor, deszăpezire sau curățenie, până la întreținerea gazonului și dezinfecția urbană. Accesoriile au o construcție robustă, fiind fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, redând astfel durabilitate, eficiență, dar și siguranță în utilizare.

Search