Detalii produse

Categorii produse

Accesorii pentru instalatia hidraulica HVZ / HVZ-uni

Accesorii pentru instalatia hidraulica HVZ / HVZ-uni

Descriere produs

Accesorii pentru cleitii de montaj hidraulici HVZ ii HVZ-uni

Adaptor

Pentru anumite unitati de pavele, poate fi avantajos sau chiar necesar, mai ales pentru ghearele laterale, sa se utilizeze un adaptor special în vederea asigurarii unei prinderi optime.

  • Adaptorul de schimbare a pozitiei PA se foloseite, de exemplu, pentru dalele dreptunghiulare, în scopul schimbarii pozitiilor acestora în iirul de pavele. (Indicati forma pavelelor).
  • La montarea pavelelor în spic, este mai bine sa nu existe problema jumatatilor de dala în partile laterale ii sa se utilizeze un adaptor FA pentru montarea în spic (Indicati forma pavelelor).
  • La cerere, sunt disponibile adaptoare speciale pentru unitati de montare 21-24
  • Adaptor FA pentru HVZ, daca este necesar – arc extern FA pentru HVZ, Adaptor FA versiunea HVZ-uni
  • Adaptor PA constând din – 2 profiluri C, 10 adaptoare de pozitionare Consultati informatiile suplimentare privind lungimea adaptoarelor etc.

Modelele de pavaj

  1. Modelele de pavaj 1 – 20 prezentate mai jos sunt adecvate, printre altele, montarii mecanice. Åži alte forme de pavaj pot fi montate cu ajutorul utilajelor, cu conditia ca pavelele sa fie ambalate în forma corecta, gata de a fi montate de utilaj.

  2. Modelele de pavaj 16 – 20 sunt adecvate pentru montare mecanica folosind un adaptor special.

  3. Modelele de pavaj 21 – 24 sunt adecvate montarii mecanice cu ajutorul unui adaptor special.
  4. Pentru alte modele de pavaj (neprezentate aici), trimiteti un model turnat.

Manioanele ET-L pentru bratele motostivuitorului


    Pentru motostivuitoare, cu iurub de fixare ii suspensie pentru HVZ. Cu ajutorul acestui dispozitiv, HVZ poate fi montat uior ii rapid pe orice utilaj purtator (cu brate de motostivuitor).

Sistem de suspensie universal pentru excavator


   Suspensie universala pentru excavator, care poate fi utilizata pe majoritatea excavatoarelor existente în momentul de fata, cu un diametru maxim al axului d 60 mm. Avantaj: Dispozitivul HVZ poate fi montat uior ii rapid pe orice excavator.

Brat de macara A-KL  

    Pentru miniîncarcatoare, cu raza de actiune variabila. Acest accesoriu preia greutatea de pe rotile din spate ale miniîncarcatorului, protejând astfel pavelele proaspat montate pentru a nu fi dislocate de miicarile de întoarcere ale miniîncarcatorului.
Este de asemenea avantajos atunci când se folosesc ii alte accesorii pe miniîncarcator, cum ar fi cleiti pentru dale, cleiti de montat borduri etc.

Download PDF

Search