fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aspirator pentru mediu exploziv Seria EX

Descopera aspiratoarele anti explozie de la Mastervac, concepute atat pentru aspirarea in mediu umed, cat si in mediu uscat. Daca ai nevoie de informatii suplimentare, contacteaza-ne. Specialistii Best Tools iti vor oferi toate detaliile solicitate si, daca este nevoie, te vor ghida catre aspiratorul industrial perfect pentru activitatile companiei tale.

*Pentru cotatii personalizate de pret, contacteaza-ne.

Product Description

Aspiratoarele industriale Mastervac din seria EX sunt fabricate din otel inoxidabil, si sunt dotate cu un sistem inteligent de eliminare a energiei electrostatice, deoarece pulberile metalice, faina, zaharul sau praful de cereale reprezinta proprietati explozibile. Conform directivelor europene, zonele de risc sunt clasificate in functie de risc, crescand gradual de la zona 1 specifica lucrarilor minere. Aparatele din aceasta gama se încadreaza in zonele 21 si 22. Spre exemplu, morile de faina se incadreaza in zona 21. Aici exista cantitati foarte mari de praf potential explozibil, in conditii permanente.

Aspirator industrial pentru mediu exploziv M280 WD AIREX

Aspiratorul industrial Atex cu aer comprimat pentru medii umede si uscate este construit din otel inoxidabil. Acesta este certificat anti explozii in medii cu gaze si prafuri potential explozibile. Sistemul de aspirare Venturi nu necesita interventii de mentenanta. Zone Atex: 1, 2, 21, 22. Debit alimentare cu aer: 1500 l/min sau 3000 l/min. Presiune alimentare aer: 6 bari. Capacitate: 80 l. Nivel zgomot: 73 dB(A). Dimensiuni: 62 x 53 x 108 cm. Greutate: 36 kg.

Aspirator industrial pentru mediu exploziv M235 AIREX

Perfect pentru zonele industriale in care exista riscul de explozii. Zone Atex: 1, 2, 21, 22. Aspiratorul industrial este cu aer comprimat, perfect pentru mediu umed sau uscat. Cu certificare anti explozii in medii cu gaze si prafuri potential explozibile. Nu necesita mentenanta, deci este potrivit pentru functionare continua. Debit alimentare cu aer: 1500 l/min sau 3000 l/min. Presiune alimentare aer: 6 bari. Capacitate: 35 l. Nivel zgomot: 73 dB(A). Dimensiuni: 70 x 55 x 127 cm. Greutate: 50 kg.

Aspirator industrial pentru mediu exploziv M450S EX

Zone Atex: 1, 2, 21, 22. Aspiratorul este certificat pentru zonele potential explozibile, ce contin prafuri si gaze inflamabile. Potrivit pentru medii umede si uscate. Aspiratorul este cu aer comprimat. Nu necesita actiuni de mentenanta, fiind astfel perfect pentru functionare continua. Debit alimentare cu aer: 1500 l/min sau 3000 l/min. Presiune alimentare aer: 6 bari. Capacitate: 35 l. Nivel zgomot: 73 dB(A). Dimensiuni: 70 x 55 x 127 cm. Greutate: 50 kg.

Pentru mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti vor raspunde la toate intrebarile in cel mai scurt timp.

Search