fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aspirator Industrial Umed Uscat Seria Pro

Aspiratoarele industriale Mastrervac din seria Pro sunt perfecte pentru mediile umede si uscate. Exploreaza cele 3 modele de aspiratoare industriale din gama Pro si contacteaza-ne daca ai intrebari. Un reprezentant Best Tools iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii, contacteaza-ne.

Product Description

Aspiratoarele Mastervac din Seria Wet & Dry (WD) reprezinta definitia aspiratoarelor profesionale: compacte, robuste – 100% oțel inoxidabil – si versatile. Acestea sunt solutia perfecta pentru aspirarea și recuperarea simultana a lichidelor si a prafului. Aspiratoarele Mastervac pentru mediu umed / uscat sunt echipate cu motoare bypass monofazate, care reprezinta o garantie împotriva riscului de supraincalzire, oferind performante excelente chiar si în cazul utilizării continue. Iata cele 4 aspiratoare din gama umed / uscat:

Aspirator industrial umed-uscat M150WD

Aspiratorul Mastervac este construit 100% din otel si este perfect in aplicatii in mediu umed si uscat. Dotat cu filtru din poliester lavabil in forma de stea, cu sistem flotor si filtru pentru lichide, cu furtun pentru golirea lichidelor aspirate. Aspiratorul este compact, usor, ideal pentru companiile de curatenie. Kit de accesorii D40 inclus. Putere: 1,15 KW. Debit aer: 180m3/h. Nivel Zgomot: 73 dB(A). Dimensiuni: 52 x 40 x 90cm. Greutate: 30 kg. Click – PDF Specificatii.

Aspirator industrial umed-uscat M280WD

Aspirator industrial cu constructie metalica, filtru pentru lichide anti spuma, filtru dublu cu functie de autocuratare, sistem flotor, furtun pentru descarcarea lichidelor aspirate. Potrivit pentru aplicatii in medii umede si uscate. Aspirator compact si usor, ideal pentru firmele de curatenie. Kit de accesorii D50 inclus. Putere: 1,15 KW. Debit aer: 180m3/h. Nivel Zgomot: 73 dB(A). Dimensiuni: 52 x 40 x 90cm. Greutate: 30 kg. Click – PDF Specificatii.

Aspirator industrial umed-uscat M280WXP

Aspiratorul industrial compact umed-uscat M280WXP este dotat cu doua motoare monofazate si pompa pentru eliminarea lichidelor aspirate. Construit 100% din otel inoxidabil. Sistemul poate aspira praf si lichid simultan. De asemenea, exista posibilitatea de a aspira si descarca reziduurile in acelasi timp. Compact, usor, ideal pentru aplicatii diverse. Kit de accesorii D40 inclus. Putere: 2,3 KW. Debit aer: 360m3/h. Nivel Zgomot: 76 dB(A). Dimensiuni: 53 x 59 x 106cm. Greutate: 40 kg. Click – PDF Specificatii.

Aspirator industrial umed-uscat M450WD

Dispozitivul de aspirare este dotat cu 3 motoare, este construit din otel (optional otel inoxidabil) si are o capacitate mare de colectare a reziduurilor. Valva de descarcare, kit de accesorii de 50mm inclus, design industrial robust. Putere: 3,45 KW. Debit aer: 540m3/h. Nivel Zgomot: 76 dB(A). Dimensiuni: 69 x 61 x 102cm. Greutate: 60 kg. Capacitate container: 120 l. Click – PDF Specificatii.

Pentru mai multe detalii tehnice si informatii generale, contacteaza-ne. Un reprezentant Best Tools te va consilia in cel mai scurt timp.

Search