fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aspirator industrial seria Compact

Aspiratoarele industriale Mastervac din seria Compact se remarca prin eficienta in filtrare, dimensiunile reduse si portabilitatea lor. Exploreaza aspiratoarele si contacteaza-ne daca ai intrebari. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret si alte detalii, contacteaza-ne.

Product Description

Seria Compact de la Mastervac cuprinde 3 aspiratoare de dimensiuni reduse, puternice, robuste si fiabile.

Aspirator industrial Mastervac Compact TS 180 M-T

Aspiratorul este cel mai eficient din punct de vedere al filtrarii din intregul segment de piata. Acesta este construit 100% din otel, este compact si portabil. Este dotat cu sistemul de curatare a filtrului DUSTOP, cu diferential de presiune. Kit de accesorii D40 inclus. Putere: 1,8 KW. Debit aer: 250 m3/h. Nivel Zgomot: 70 dB(A). Dimensiuni: 50 x 48 x 120 cm. Greutate: 64 kg. Aspiratorul este disponibil si in versiune Atex.

Aspirator industrial Mastervac Compact TS 220 – TS 225

Aspiratorul trifazat este special conceput pentru aplicatii in medii uscate. Este disponibil si in versiune Atex. Filtru tip stea din poliester cu sistem integrat de curatare. Aspiratorul este compact si extrem de silentios. Containerul pentru reziduuri este detasabil, iar in locul acestuia se pot folosi saci de unica folosinta. Kit accesorii D50 inclus. Putere: 2,2 KW / 4 kW. Debit aer: 300/450 m3/h. Nivel Zgomot: 69 dB(A). Dimensiuni: 100 x 55 x 125 cm. Greutate: 80 kg / 90 kg.

Pentru detalii suplimentare legate de aspiratoarele industriale Mastervac, contacteaza-ne. Un reprezentant Best Tools Company te va ghida catre aspiratorul perfect pentru aplicatiile tale.

Search