Detalii produse

Categorii produse

Compactoare deseuri Kiggen

Compactoarele pentru deseuri de la Kiggen sunt disponibile in trei variante: compactoare portabile, compactoare stationare si compactoare pe sasiu.

Descriere produs

COMPACTOR PORTABIL

Cunoscut pentru produsele sale solide, sigure și inteligente de gestionare a deșeurilor, Kiggen este proabil cea mai importantă companie în fabricarea compactorilor portabili. Fiecare compactor portabil Kiggen îndeplinește cerințele dumneavoastră: este foarte fiabil și, datorită materialelor rezistente la toți factorii de mediu și vandalism, are o durabilitate îndelungată, de până la un sfert de secol.

Kiggen produce patru tipuri de compactoare portabile:

  • PD 725, PD 729 – Compactoare mici și mijlocii – Compactoare pentru restaurante, hoteluri și spitale
  • PD 731, PD 745 – Compactoare mari – Compactoare pentru fabrici sau stații de transfer

 

COMPACTOR STAȚIONAR 

Acest compactor robust comprimă deșeurile rapid și eficient, fiind perfect pentru o gamă largă de întrebuințări. Echipamentul este ideal pentru colectarea frecventă a unor cantități mari de deșeuri. Compactorul deservește perfect centrele comerciale, fabricile industriale și stațiile de transfer. Designul său curat facilitează o întreținere ușoară, ceea ce duce, în cele din urmă, la scăderea costurilor. Un alt avantaj important este că acest compactor poate fi echipat cu sistemul Smartlink, o aplicație de raportare care facilitează gestionarea eficientă a deșeurilor. Compactoarele dotate cu Smartlink le oferă operatorilor posibilitatea de a primi toate informațiile despre nivelul de încărcare a compactorului, precum și alarmele și alertele de orice natură care atrag atenția asupra unor erori care pot perturba buna funcționare a dispozitivului.

 

COMPACTOR PTO PE ȘASIU

Acest compactor oferă o soluție ieftină și simplă pentru colectarea deșeurilor subterane. PTO este o unitate compactă de compresie montată pe șasiu. Datorită dimensiunilor mici și manevrabilității eficiente, aceasta este foarte potrivită pentru colectarea deșeurilor din centrele orașelor. Compactorul folosește sistemul hidraulic a șasiului pe care este montat.

Compactorul PTO este disponibil în două variante diferite:

  • PD 731 – Compactor potrivit pentru colectarea deșeurilor menajere și a materialelor de reciclare
  • PD 745 – Compactor ideal pentru manipularea unor cantități mari de hârtie și carton 

 

DESPRE KIGGEN

 Fondată acum mai bine de 90 de ani, compania Kiggen este o adevărată regină în industria de gestionare a deșeurilor. Misiunea Kiggen este de a oferi clienților produse solide, sigure, inteligente și durabile. Compactoarele pe care le produce se laudă cu performanțe remarcabile, costuri reduse de întreținere și multe caracteristici inteligente. Kiggen este parte a companiei Geesinknorba încă din anul 1995.

Search