fbpx

Detalii produse

Categorii produse

Aspirator industrial Span si Ulei Seria MEKA

Aspiratoarele industriale Mastervac din gama MEKA sunt special concepute pentru aspirarea si separarea uleiului si spanului. Descopera mai jos aspiratoarele MEKA si contacteaza-ne daca ai intrebari. Un reprezentant Best Tools Company iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

*Pentru cotatii de pret personalizate si alte detalii, contacteaza-ne.

Product Description

Seria Meka de la Mastervac este o gama speciala, destinata aspirarii amestecului de span cu ulei sau emulsii de racire, rezultate din functionarea strungurilor automate. Aparatele sunt dotate cu o sita de filtrare care capteaza spanul, separandu-l de ulei. Dupa aceasta separare, uleiul colectat este deversat fie manual, cu ajutorul unui robinet de golire plasat in partea de jos a containerului, fie cu ajutorul unor pompe electrice. Pentru aplicatiile care necesita functionalitate continua, sistemele se pot porni simultan, existand posibilitatea aspirarii si deversarii uleiului în acelasi timp.

Aspirator industrial MEKA M450 OIL

Aspiratorul industrial Mastervac este conceput pentru a aspira si separa spanul si uleiul. Este dotat cu un sistem de deversare manual si un instrument de masurare a gradului de umplere. Containerul extractibil de acumulare incorporeaza si sita de separare a spanului de ulei. Putere: 3,45 kW. Debit aer: 540 m3/h. Nivel Zgomot: 76 dB(A). Dimensiuni: 84 x 66 x 125 cm. Greutate: 65 kg.

Aspiratoarele industriale MEKA M100 IF / M100 IF 3M

Aceste aspiratoare monofazate sunt concepute pentru a raspunde cerintelor industriilor mecanice si ingineresti, unde aspirarea si separarea uleiului si spanului sunt necesare. Aspiratoarele sunt puternice, compacte, nu necesita actiuni de intretinere multiple si au un pret competitiv. Aceste modele sunt apreciate si utilizate pe scara larga atat in industriile mici, cat si in cele mari. Putere: 3 kW / 3,45 kW. Debit aer: 300 m3/h – 540 m3/h. Nivel Zgomot: 78 dB(A) / 76 dB(A). Dimensiuni: 67 x 66 x 135 cm / 67 x 66 x 125. Greutate: 95 kg / 70 kg.

Aspiratpare industriale MEKA M200 IF / M200 IF 3M

Aspiratoarele MEKA M200 sunt dotate cu trei motoare puternice, monofazate. Concepute pentru a aspira si separa span si ulei in cantitati mari, sunt sistemele de aspirare perfecte pentru mai multe industrii, avand si o capacitate mare de colectare (200 l). Aspiratoarele sunt dotate si cu sisteme eficiente de descarcare a lichidelor / spanului. Putere: 3 kW / 3,45 kW. Debit aer: 300 m3/h – 540 m3/h. Nivel Zgomot: 78 dB(A) / 76 dB(A). Dimensiuni: 110 x 63 x 181 cm / 110 x 63 x 147. Greutate: 185 kg / 165 kg.

Aspirator industrial MEKA M400 IF

Noul aspirator Mastervac MEKA M400 are o capacitate mare de colectare, de 400 l. Sistemul de aspirare este perfect pentru aspirarea uleiului si a spanului si separarea acestora, in special in aplicatii grele si intensive. Dotat cu sistem de automat de oprire la atingerea capacitatii maxime de colectare. Datorita sistemului sau de golire prin debit de aer inversat, poate descarca rapid (150 l / min) materialele colectare, dar chiar si mai rapid (300 l / min) prin intermediul unei pompe indepentente (optional).

Pentru detalii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Reprezentantii Best Tools iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie, in cel mai scurt timp.

Search