Detalii produse

Categorii produse

https://youtube.com/watch?v=7G
https://www.youtube.com/embed/xr

CX 55

Un sofer, o masina, nenumarate aplicatii

Aceste masini reprezinta o solutie ideala pentru intretinerea drumurilor sau deszapezire, putand fi folosite pentru aplicatii pe autostrazi, in orase ori pentru actiuni mai solicitante precum intretinerea pistelor aeroporturilor. Exista o gama larga de accesorii care pot fi folosite intr-un mod eficient chiar si pentru aplicatii mai putin solicitante, precum maturarea strazilor sau intretinerea gazonului.

Descriere produs

Versatilitate

Producatorul irlandez Multihog fabrica o varietate mare de accesorii destinate unei game extinse de aplicatii, pornind de la intretinerea drumurilor, deszapezire sau curatenie, pana la intretinerea gazonului. Accesoriile au o constructie robusta fiind fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, redand astfel durabilitate, eficienta, dar si siguranta in utilizare. Fabrica este moderna, aflandu-se la jumatatea distantei dintre Dublin si Belfast, pe coasta de Est a Irlandei. De aici echipa de ingineri si designeri devotati, dezvolta si testeaza toate produsele Multihog.

Aplicatii pe timp de iarna

Gama mare de aplicatii la care pot fi folosite masinile pe timpul iernii usureaza munca operatorilor, acestia putand lucra eficient chiar si in conditii meteorologice nefavorabile. Plugul montat in partea frontala a masinii, freza de zapada ori plugul combi si accesorii pentru maturare, impreuna cu imprastietoarele montate in spatele masinii pot crea o combinatie potrivita conditiilor meteo grele. Cu alte cuvinte, flexibilitatea utilajelor Multihog permite detinerea totala a controlului, atat al masinii cat si al operatiunilor, in orice situatie ce poate aparea.

Reparatia drumurilor

Este un lucru bine stiut ca autoritatile locale intampina mari probleme cu repararea gropilor rezultate dupa terminarea iernilor. Astfel, cu ajutorul accesoriului special, Multihog este de cel putin patru ori mai eficient decat metodele clasice, permitand o accelerare considerabila a programului de reparatii. Utilajele permit efectuarea unor operatiuni mai rapide, mai curate, dar in acelasi timp silentioase. Suprafetele de drum pot fi planificate pentru decopertare la o latime de 400 mm si o adancime de 125 mm, astfel economisind costurile cu materialele folosite la umplerea gaurilor din asfalt.

Accesorii

Datorita multitudinii de accesorii existente, Multihog stabileste noi standarde intr-o gama larga de domenii cand vine vorba de eficienta, costuri scazute, productivitate, dar si siguranta in operare, iar dezvoltarea continua a noilor tipuri de accesorii creste totodata si gama de aplicatii la care aceste masini versatile si robuste pot fi folosite.

Specificatii

Multihog CX55

Motor

Putere

Cuplu

Viteza maxima

Dimensiuni

Kohler 1.9 l

56 CP

42 Kw

225 Nm

40 km/h

L/l/h:                             3440/1150/1980 mm

Greutati

Incarcare maxima axa fata

Incarcare maxima axa spate

Proprie                        1950 kg

Bruta                            3500 kg

De remorcare           3500 kg

2300 kg

2500 kg

Clasa emisii

Euromot IIIB

Raza de viraj

5180 mm

Nivel de zgomot

63 Db

Search