Dacă dorești să studiezi toată gama de utilaje și echipamente pentru dezinfecție, click aici.

Best Tools Company distribuie o gamă completă de utilaje de salubrizare și echipamente profesionale și industriale pentru curățenie. Printre utilajele din această gamă, multe au fost concepute special pentru a deservi la spălarea și dezinfectarea spațiilor interioare și exterioare. De asemenea, majoritatea utilajelor de salubrizare și curățenie pot fi transformate în echipamente pentru dezinfecție, prin simpla alimentare a lor cu soluții dezinfectante, chiar dacă principalul lor scop nu este acesta.

Tunel de acces pentru dezinfecția persoanelor

Tunelul de acces este special conceput pentru a dezinfecta persoanele care intră într-un anumit spațiu, într-o anumită clădire. Dezinfecția se realizează cu ajutorul ozonului lichid, o metodă eficientă folosită la nivel mondial în lupta împotriva COVID-19.

Dezinfecție interioară

Dezinfectarea spațiilor interioare, în special a celor în care se desfășoară activități critice, care nu pot fi oprite în această perioadă, cum ar fi cele spitalicești sau de producție, este esențială. În funcție de suprafețele care necesită dezinfectare, există mai multe tipuri de echipamente potrivite.

Echipament pentru dezinfecția spațiilor interioare

Echipamentele Santoemma sunt special concepute pentru a dezinfecta suprafețele interioare, eliminând aproape 100% din germeni, atunci când se folosesc substanțele potrivite. Pentru a eficientiza procesul de curățare, acestea sunt setate astfel încât să elimine virusurile în mai multe etape. Echipamentele Santoemma pot fi folosite la curățarea tuturor tipurilor de suprafețe, eliminând factorii dăunători.

 

Prin intermediul acestor echipamente de igienizare, dezinfecția se realizează în patru pași: se pulverizează spuma dezinfectantă, se lasă un timp aplicată pe suprafețe pentru a-și face efectul, se clătește cu un jet puternic de apă, după care se aspiră totul într-un container dedicat. Toate aceste acțiuni se realizează printr-un singur echipament.

Mașini electrice pentru spălarea și dezinfectarea pardoselilor

Acestea folosesc o tehnologie care generează și catalizează ozon, ideale pentru combaterea bacteriilor, virusurilor, inclusiv COVID-19, mucegaiului și a mirosurilor neplăcute. Aceste mașini de spălat pardoseli nu doar curăță suprafețele, ci le și dezinfectează, eliminând în acest proces 97% dintre bacteriile aflate pe pardoseli. Sistemul ECO3 SANITIZING, cu care sunt dotate mașinile de spălat pardoseli RCM MEGA II, elimină costurile de igienizare, reduce drastic costurile de curățare, crește siguranța operatorului și protejează mediul înconjurător.

Spălătoare cu presiune

Spălătoarele cu presiune pot fi convertite în veritabile echipamente pentru dezinfecție. În contextul actual, dominat de problemele cauzate de COVID-19, echipamentele de spălat cu înaltă presiune pot fi alimentate cu dezinfectanți, putând fi folosite astfel în acțiunile de eliminare a germenilor infecțioși de pe orice tip de suprafață, atât la interior, cât și la exterior.

Dezinfecția spațiilor exterioare cu Multihog

Multifuncționalitatea utilajelor Multihog este cunoscută la nivel mondial. Acestea pot fi transformate, prin montarea a peste 40 de tipuri de atașamente, în tot atâtea tipuri de utilaje, utile în zeci de aplicații. Este o certitudine că multe dintre utilajele Multihog pot fi folosite la dezinfecția spațiilor exterioare, cum ar fi străzile, aleile, trotuarele, băncile, stațiile de transport în comun și altele, fiind foarte utile în contextul creat de noul virus COVID-19. Pentru un suport maxim pe durata stării de urgență cauzată de virusul COVID-19, dar și în acțiunile de curățenie și dezinfecție din viitor, care cu siguranță vor fi mult mai ample în comparație cu cele de până în momentul declarării pandemiei, vă prezentăm o selecție de utilaje Multihog:

Utilaj Dezinfecție Multihog

Noul atașament, creat de urgență de echipa de ingineri Multihog, este special conceput pentru lupta împotriva COVID-19. Spre deosebire de celelalte echipamente ale producătorului irlandez, care sunt concepute pentru alte activități, dar care pot fi ajustate pentru a deservi în eliminarea virusurilor de pe suprafețele exterioare, noul accesoriu este dedicat exclusiv dezinfecției.

Utilajul este perfect pentru municipalitățile, companiile private și managerii de spații care au primit sarcina de a dezinfecta zonele publice și private.

Montat pe un Multihog CX, echipamentul este dotat cu un sistem triplu de pulverizare a dezinfectantului:

  • Bară de pulverizare de nivel scăzut – pentru dezinfectarea străzilor, trotuarelor, aleilor etc.
  • Bară verticală pliabilă de pulverizare – pentru dezinfectarea obiectelor ce nu sunt la nivelul solului;
  • Lance de mână cu tambur și furtun – pentru dezinfecția zonelor greu accesibile ca balustradele, scările externe, coșurile de gunoi, stații de autobuz și multe altele.

Sistem dezinfecție cu presiune Multihog

Sistemul de spălare cu presiune are în componență un rezervor de apă ce poate fi umplut cu soluții dezinfectante. De asemenea, acesta poate fi dotat cu tambur cu furtun, lance de spălare cu presiune, dar și cu bară frontală cu duze ce pot fi utilizate pentru curățarea/dezinfectarea atât a carosabilului, cât și a spațiilor mai mici, precum trotuare, alei, hale industriale etc.

Automăturătoare Multihog

Multihog CV este o mașină de măturat compactă care păstrează ADN-ul companiei irlandeze, fiind totodată un tractor multifuncțional veritabil. Acesta poate fi folosit, întocmai ca și celelalte utilaje ale producătorului irlandez, în diverse aplicații, de la curățenie stradală la dezinfecție. Deși nu a fost creată pentru acest scop, rezervorul de apă poate fi încărcat cu soluție dezinfectantă care, fie prin intermediul duzelor de supresie a prafului, fie cu ajutorul lăncii cu presiune, ajunge pe suprafața de acțiune, pe care o dezinfectează.

Echipamente Hilltip pentru dezinfecție urbană

Instalațiile de stropit SprayStriker™

Concepute și produse în Finlanda de către Hilltip, sunt deja folosite la dezinfectarea străzilor principal și înguste, dar și a spațiilor greu accesibile – cu ajutorul furtunului cu tambur și a lăncii cu presiune.

Echipamentul de dezinfectare a fost deja testat cu succes în mai multe state afectate de noul virus. Hilltip a furnizat echipamente folosite la dezinfecție anti COVID-19 atât în spațiul UE, cât și în China. Acestea sunt dotate cu o bară telescopică specială ce asigură dispersia substanței dezinfectante de la o înălțime de până la 2 metri, pentru a avea eficiență maximă.

 

Tun atomizor electric

Tunul atomizor complet electric, un echipament nou al celor de la Hilltip, este special conceput pentru pulverizarea substanțelor dezinfectante. Acesta poate fi instalat într-un punct fix sau în interiorul benei unei autoutilitare standard. Utilizările principale ale acestuia sunt combaterea poluării aerului în orașe, dar și dezinfecția spațiilor publice precum parcurile, zonele riverane, a piețelor etc.

Atomizorul HT 45 poate fi controlat de la distanță cu ajutorul unui dispozitiv portabil, iar în vederea funcționării trebuie conectat în prealabil la un rezervor de lichid. Acesta poate acționa la o distanță de până la 50m.

Soluții Profesionale Complete

Echipamentul are nevoie de un generator electric cu o putere de 45 kVA pentru a funcționa corespunzător și pentru a putea fi mobil. Best Tools distribuie o gamă completă de grupuri electrogene și vă poate oferi un pachet complet funcțional, care conține atât tunul atomizor Hilltip, cât și un generator electric Kohler-SDMO.

Click – toată gama de Utilaje dezinfecție 

Click – Utilaje Salubrizare

Click – Echipamente curățenie

Click – Contact