Activitățile de curățenie sunt un punct important în toate domeniile de activitate. În cazul spațiilor interioare sau exterioare mari, pentru a se eficientiza procesul de curățare, este nevoie de utilaje bine proporționate, special create pentru astfel de activități și care încorporează cât mai multe funcții, pentru a se reduce costurile și pentru a scurta cât mai mult timpul alocat curățeniei. RCM Combo E a fost conceput ca un răspuns direct și eficient la aceste necesități. Utilajul, fiind electric, este ideal atât la exterior, cât și în interior, emisiile de noxe fiind eliminate din ecuație. Dar cea mai importantă caracteristică nu este aceasta. Desigur, mașinile electrice se confundă cu viitorul și în cazul utilajelor de curățenie industrială, la fel ca în majoritatea domeniilor. Dar eficiența sa remarcabilă provine din faptul că este multifuncțională. Combo E este un utilaj de curățenie complet, încorporând patru acțiuni diferite care, în cele mai multe situații, sunt efectuate de tot atâtea utilaje diferite: mașina mătură, aspiră mizeria, spală și usucă pardoselile.

Puternică și flexibilă

Mașina electrică de măturat, spălat și uscat pardoselile este extrem de puternică. Construcția sa robustă îi garantează fiabilitatea, reducând astfel costurile de întreținere, contribuind la eficiența sa atât la interior, cât și la exterior.

Sigură și ușor de operat

Scaunul șoferului este poziționat în partea frontală, o trăsătură ce se regăsește la toate echipamentele RCM, pentru a-i oferi operatorului vizibilitate maximă, precizie în lucru și siguranță. Chiar dacă este de dimesniuni relativ mari, utilajul este extrem de ușor de manevrat, chiar și în spații mai restrânse. Acesta se poate întoarce 360o pe un spațiu de numai 3200mm. Controlul funcțiilor utilajului se realizează prin intermediul unor manete ușor accesibile, poziționate lângă volan. Pentru un confort suplimentar și o siguranță sporită, mașina de măturat, spălat și uscat pardoseli este dotată cu numeroase sisteme de asistență și avertizare în caz de anomalii.

Performanță și eficiență

Sunt mai multe elemente ce contribuie la sporirea performanțelor utilajului multifuncțional. Autonomia impresionantă, containerele pentru detergenți și reziduuri sunt de mari dimensiuni și unitatea de filtrare permit utilizarea mașinii de măturat, spălat și uscat pardoseli mai multe ore fără oprire. De asemenea, bateriile se pot încărca la 50% în numai 60 de minute, echipamentul fiind dotat cu sistem „fast charge”.

Unde poate fi folosită?

Versatilă din producție, mașina este ideală în numeroase tipuri de activități. Faptul că este de dimensiuni relativ mari și are o capacitate impresionantă de lucru, mașina de măturat, spalat și uscat este perfectă pentru curățarea spațiilor mari. Deoarece este propulsată electric, mașina poate fi folosită în siguranță atât la exterior, cât și în spații interioare. Lipsa noxelor și capacitatea de a lucra la temperaturi scăzute, cum ar fi camerele frigorifice, reprezintă avantaje importante, mai ales la aplicațiile din interior, in industrii ca cea alimentară sau cea farmaceutică, de exemplu. Dar versatilitatea sa nu se rezumă doar la aceste domenii. Mașina de măturat, spălat și uscat pardoseli impresionează și în logistică, aeroporturi, spații comerciale mari, arene de sport, HORECA, sectorul public, spitale, parcări interioare și exterioare sau chiar trotuare, alei și străzi pietonale și alte industrii.

RCM Combo E este un utilaj multifuncțional eficient din toate punctele de vedere, robust, fiabil și versatil. Acesta încorporează funcțiile mai multor tipuri de mașini de curățenie, contribuind astfel la economisirea de resurse. Utilajul este rezultatul a peste 50 de ani de inovație în domeniu a italienilor de la RCM, care investesc constant în evoluție și eficientizare.

Click – Mașini de măturat pardoseli

Click – Mașini de spălat și uscat pardoseli

Click – RCM Combo E

Click – Contact