Best Tools Company este distribuitorul official și exclusiv al Kohler-SDMO în România și țările limitrofe. Promptitudinea livrărilor este unul dintre importantele beneficii de care se pot bucura clienții. Livrarea rapidă a grupurilor electrogene se datorează rețelei impresionante pe care Kohler-SDMO o deține la nivel mondial, dar și gestionării cu caracter anticipativ de către personalul Best Tools a stocului propriu.

Rețeaua KOHLER SDMO

Rețeaua de distribuție KOHLER-SDMO însumează reprezentanți în peste 180 de țări, 8 filiale, 5 reprezentanțe și 8 platforme de depozitare. Astfel, producătorul americano-francez își consolidează continuu poziția pe piață, construind peste structura solidă creată de-a lungul timpului, producând grupuri electrogene de calitate și performante, inovând și setând trenduri în acest domeniu.

Cele 4 platforme de stocare sunt amplasate strategic în întreaga lume, astfel încât fiecare macroregiune să dispună de grupuri electrogene în cel mai scurt timp posibil.

Gamă completă

Clienții pot profita de livrare rapidă pentru o gamă largă de generatoare KOHLER-SDMO. În stoc se regăsesc mereu grupuri electrogene cu puteri de la 10 la 2800 kVA. De asemenea, Best Tools poate distribui generatoare, la cerere, mai puternice.

Standarde mondiale

Kohler SDMO este pe podiumul celor mai importanți producători de grupuri electrogene din lume. Istoria sa bogată garantează calitatea, fiabilitatea și performanța ridicată a generatoarelor. Best Tools Company, pe lângă distribuție, oferă servicii post-vânzare complete. Departamentul Service este pregătit să intervină oricând, oriunde.

Click – Grupuri electrogene

Click – Închirieri generatoare

Click – Contact

Click – Service