Închiriere generatoare electrice

Best Tools Company detine cel mai nou parc de grupuri electrogene destinate inchirierii din Romania si unul dintre cele mai mari in ceea ce priveste numarul de unitati disponibile ce pot fi utilizate intr-o gama vasta de aplicatii:

 • concerte si evenimente
 • orgnizari de santier
 • efectuarea de teste si probe cu echipamente electrice
 • furnizare de energie electrica in zone izolate sau in zone cu caderi frecvente de tensiune
 • aplicatii de stand-by

Best Tools Company ofera spre inchiriere generatoare electrice in regim de urgenta. Flota de generatoare Best Tools este mereu pregatita sa intervina in cel mai scurt timp, in toata Romania. Continuitatea furnizarii energiei electrice este deosebit de importanta in anumite situatii, mai ales atunci cand discutam despre functii critice: spitale, fabrici, hale de productie, supermarketuri etc.

Inchiriere generator – disponibilitate 24/7

Flota de generatoare de curent oferite spre inchiriere Best Tools cuprinde un numar de peste 80 de generatoare insonorizate si turnuri de lumina cu puteri cuprinse intre 12kVA si 1250kVA. De asemenea, putem pune la dispozitie rezervoare externe de combustibil Western Global cu capacitati intre 1000 si 3000 litri, cabluri de forta si distributii, oferind astfel solutia completa pentru orice necesitate a clientului.

Totodata, avem disponibila o unitate Load Bank (banc de testare), cu o putere de 1.200kVA, utilizata in special la operatiuni de punere in functiune si testare a echipamentelor. Toate generatoarele din flota sunt testate regulat.

Deschide/Descarca brosura – Best Tools – inchirieri generatoare

Pe scurt:

 • Cel mai nou parc de grupuri electrogene destinate închirierii din România
 • Peste 100 de grupuri electrogene disponibile pentru închiriere
 • Gamă largă de generatoare – între 10kVA și 1250kVA
 • Calitate, fiabilitate – întreaga flotă de grupuri electrogene este Kohler-SDMO
 • Echipamente adiacente: rezervoare de combustibil, cabluri, panouri de distribuție, load bank
 • Soluții complete: consultanță, livrare, punere în funcțiune, suport tehnic 24/7 în toată țara
 • Toate grupurile electrogene din flota Best Tools se aliniază la cele mai înalte standarde mondiale de însonorizare, consum de combustibil și de emisii CO2.

 

Aplicatii

Grupurile electrogene KOHLER-SDMO au asigurat furnizarea de energie electrica in cadrul unor festivaluri, evenimente si concerte de avengura precum Neversea, Electric Castle, Afterhills, Blaj Alive, Airfield Sibiu, Bon Jovi, Depeche Mode, Andrea Bocceli, Creative Fest, Forta Zu etc. Pe langa evenimentele culturale (concerte, festivaluri, targuri, mitinguri), grupurile electrogene oferite spre inchiriere de Best Tools sunt ideale si in constructii (alimentare utilaje, iluminare santiere, echipamente de sudura, furnizare temporara de energie), domeniul militar (alimentare echipamente, iluminare, misiuni, exercitii militare), sectorul industrial (uzine, centrale, fabrici, depozite logistice), aplicatii critice (spitale, data center, situatii de urgenta, lanturi de hipermarketuri).

Click – Cere Oferta

Solutii complete pentru santiere

Best Tools Company poate oferi spre inchiriere, pe langa generatoarele electrice, sisteme de spalare a ghetelor sau sisteme de spalare a utilajelor mici si mijlocii din santiere. Astfel, punem la dispozitie sistemele X BOOT si X SPLASH. Acestea folosesc sisteme de reciclare a apei, ajungand sa o refoloseasca cu pana la 100%, reducand astfel semnificativ costurile aferente acestor procese.

Pentru prezentare video, faceti click pe imaginile de mai jos.

Standarde inalte de calitate

Generatoarele disponibile pentru inchiriere, fabricate in cele 4 fabrici ale KOHLER SDMO din Franta, au fost proiectate pentru a performa chiar si in conditii de mediu solicitante. Datorită tehnologiei avansate și a sistemelor de control și monitorizare a fiecărei componente, generatoarele oferă o foarte înaltă calitate a puterii furnizate și cel mai rapid răspuns în conformitate cu cele mai riguroase standarde.

Aliniere la cele mai stricte norme

Grupurile electrogene Kohler SDMO oferite spre inchiriere de Best Tools se aliniaza la cele mai inalte standarde mondiale in ceea ce priveste insonorizarea, consumul de combustibil si emisiile CO2.

Utilizatorii vor regăsi reduceri esențiale de costuri în ceea ce privește eficiența superioară a consumului de combustibil, intervale extinse de service precum si dimensiuni de gabarit extrem de reduse.

Experienta & Mentenanta

Experienta Best Tools Company in inchirierea generatoarelor electrice este una bogata. In ultimii ani, grupurile electrogene din flota proprie au fost inchiriate in peste 3000 de proiecte de o mare diversitate.

Grupurile electrogene oferite spre inchiriere sunt revizuite cu regularitate inainte de fi expediate de la sediul Best Tools catre client. Testarea cu load bank-ul este cea mai eficienta metoda de a verifica performantele reale pe care un generator de curent le poate atinge sau daca exista o avarie in sistem.

Asistenta 24/7

Punem accent pe serviciul de asistenta pentru intreaga perioada de inchiriere. In consecinta, oferim soluții profesionale complete, pe langa inchirierea in sine: consultanta premergatoare pentru proiecte simple si speciale, transport, echipamente adiacente (cabluri, rezervoare de combustibil externe, panouri de distributie, UPS-uri etc.), si suport tehnic permanent la locatia finala, oriunde in tara.

*Best Tools dispune de o flotă de 15 auto-laboratoare mobile, gata oricand sa intervina.

*Tehnicienii Best Tools sunt instruiti direct de catre Kohler-SDMO, participand regulat la workshop-uri si traininguri in intreaga Europa.

Daca doriti sa inchiriati un generator sau turnuri de lumina, nu ezitati sa ne contactati. Specialistii Best Tools va stau la dispozitie si va pot ajuta in alegerea grupului electrogen perfect pentru activitatile in care planuiti sa il folositi.

Generator de inchiriat : Cere oferta

Click – Explorează toată gama de generatoare de vânzare

Click – Generatoare special create pentru închiriere