Închiriere generatoare electrice

Best Tools Company detine cel mai nou parc de grupuri electrogene destinate inchirierii din Romania si unul dintre cele mai mari in ceea ce priveste numarul de unitati disponibile ce pot fi utilizate intr-o gama vasta de aplicatii:

  • concerte si evenimente
  • orgnizari de santier
  • efectuarea de teste si probe cu echipamente electrice
  • furnizare de energie electrica in zone izolate sau in zone cu caderi frecvente de tensiune
  • aplicatii de stand-by

Flota de generatoare de curent oferite spre inchiriere Best Tools cuprinde un numar de peste 80 de generatoare insonorizate si turnuri de lumina cu puteri cuprinse intre 12kVA si 1250kVA. De asemenea, putem pune la dispozitie rezervoare externe de combustibil Western Global cu capacitati intre 1000 si 3000 litri, cabluri de forta si distributii, oferind astfel solutia completa pentru orice necesitate a clientului.

Totodata, avem disponibila o unitate Load Bank (banc de testare), cu o putere de 1.200kVA, utilizata in special la operatiuni de punere in functiune si testare a echipamentelor. Toate generatoarele din flota sunt testate regulat.

Grupurile electrogene KOHLER-SDMO au asigurat furnizarea de energie electrica in cadrul unor festivaluri, evenimente si concerte de avengura precum Neversea, Electric Castle, Afterhills, Blaj Alive, Airfield Sibiu, Depeche Mode, Andrea Bocceli, Creative Fest, Forta Zu etc. De asemenea, acestea au impresionat si in aplicatii in domeniul constructiilor sau cel industrial.

Standarde inalte de calitate

Generatoarele disponibile pentru inchiriere, fabricate in cele 4 fabrici ale KOHLER SDMO din Franta, au fost proiectate pentru a performa chiar si in conditii de mediu solicitante. Datorită tehnologiei avansate și a sistemelor de control și monitorizare a fiecărei componente, generatoarele oferă o foarte înaltă calitate a puterii furnizate și cel mai rapid răspuns în conformitate cu cele mai riguroase standarde.

turnuri de lumina

Consum de combustibil redus

Utilizatorii vor regăsi reduceri esențiale de costuri în ceea ce privește eficiența superioară a consumului de combustibil, intervale extinse de service precum si dimensiuni de gabarit extrem de reduse.

Tehnicienii Best Tools va stau la dispozitie 24/7 pentru a va asigura consultanta si service la cel mai inalt nivel (inclusiv transport, descarcare/incarcare, punere in functiune, asigurarea serviciilor de alimentare cu combustibil, asigurarea mentenantei periodice).

Daca doriti sa inchiriati un generator sau turnuri de lumina, nu ezitati sa ne contactati. Specialistii Best Tools va stau la dispozitie si va pot ajuta in alegerea grupului electrogen perfect pentru activitatile in care planuiti sa il folositi.

Cere oferta

Click – Explorează toată gama de generatoare