Închiriere generatoare electrice

Best Tools Company deține cel mai nou parc de grupuri electrogene destinate închirierii din Romania și unul dintre cele mai mari în ceea ce privește numărul de unități disponibile ce pot fi utilizate într-o gamă vastă de aplicații:

 • concerte și evenimente;
 • orgnizări de șantier;
 • efectuarea de teste și probe cu echipamente electrice;
 • furnizare de energie electrică în zone izolate sau în zone cu căderi frecvente de tensiune;
 • aplicații de stand-by.

Click – Prezentare video divizia RENTAL Best Tools (Youtube)

Consultanță gratuită

Nu știi de câtă putere ai nevoie? Nu îți face griji. Contactează-ne, iar experții Best Tools te vor ajuta să alegi generatorul sau generatoarele perfecte pentru necesitățile tale. Experiența noastră în domeniu ne recomandă, fiind implicați în ultimii 10 ani în sute de proiecte diverse, de la festivaluri internaționale până la proiecte multiple în construcții, domeniul industrial și alte aplicații.

 

Toate cele peste 130 de generatoare disponibile pentru închiriere sunt Kohler.

Rapid și sigur

Best Tools Company oferă spre închiriere generatoare electrice în regim de urgență. Flota de generatoare Best Tools este mereu pregătită să intervină în cel mai scurt timp, în toată România. Continuitatea furnizării energiei electrice este deosebit de importantă în anumite situații, mai ales atunci când discutăm despre funcții critice: spitale, fabrici, hale de producție, supermarketuri etc.

Inchiriere generator – disponibilitate 24/7

Flota Best Tools de generatoare de curent oferite spre închiriere cuprinde un număr de peste 80 de generatoare insonorizate și turnuri de lumină cu puteri cuprinse între 12kVA si 1250kVA. De asemenea, putem pune la dispoziție rezervoare externe de combustibil Western Global cu capacități între 1000 și 3000 litri, cabluri de forță și panouri de distribuție, oferind astfel soluția completă pentru orice necesitate a clientului.

Totodată, avem disponibilă o unitate Load Bank (banc de testare), cu o putere de 1.200kVA, utilizată în special la operațiuni de punere în funcțiune și testare a echipamentelor. Toate generatoarele din flotă sunt testate și revizuite regulat.

Deschide/Descarca brosura – Best Tools – inchirieri generatoare

Pe scurt:

 • Cel mai nou parc de grupuri electrogene destinate închirierii din România
 • Peste 100 de grupuri electrogene disponibile pentru închiriere
 • Gamă largă de generatoare – între 10kVA și 1250kVA
 • Calitate, fiabilitate – întreaga flotă de grupuri electrogene este Kohler-SDMO
 • Echipamente adiacente: rezervoare de combustibil, cabluri, panouri de distribuție, load bank
 • Soluții complete: consultanță, livrare, punere în funcțiune, suport tehnic 24/7 în toată țara
 • Toate grupurile electrogene din flota Best Tools se aliniază la cele mai înalte standarde mondiale de însonorizare, consum de combustibil și de emisii CO2.

Aplicații

Grupurile electrogene KOHLER-SDMO au asigurat furnizarea de energie electrică în cadrul unor festivaluri, evenimente și concerte de avengură precum Neversea, Electric Castle, Afterhills, Blaj Alive, Airfield Sibiu, Bon Jovi, Depeche Mode, Andrea Bocceli, Creative Fest, Forta Zu etc. Pe lângă evenimentele culturale (concerte, festivaluri, târguri, mitinguri), grupurile electrogene oferite spre închiriere de Best Tools sunt ideale și în construcții (alimentare utilaje, iluminare șantiere, alimentare echipamente de sudură, furnizare temporară de energie), domeniul militar (alimentare echipamente, iluminare, misiuni, exerciții militare), sectorul industrial (uzine, centrale, fabrici, depozite logistice), aplicații critice (spitale, data center, situații de urgență, lanțuri de hipermarketuri).

Standarde înalte de calitate

Generatoarele disponibile pentru închiriere, fabricate în cele 4 fabrici ale KOHLER SDMO din Franța, au fost proiectate pentru a performa chiar și în condiții de mediu solicitante. Datorită tehnologiei avansate și a sistemelor de control și monitorizare a fiecărei componente, generatoarele oferă o foarte înaltă calitate a puterii furnizate și cel mai rapid răspuns în conformitate cu cele mai riguroase standarde.

Aliniere la cele mai stricte norme

Grupurile electrogene Kohler oferite spre închiriere de Best Tools se aliniază la cele mai înalte standarde mondiale în ceea ce privește insonorizarea, consumul de combustibil și emisiile CO2.

Utilizatorii vor regăsi reduceri esențiale de costuri în ceea ce privește eficiența superioară a consumului de combustibil, intervale extinse de service precum și dimensiuni de gabarit extrem de reduse.

Experiență & Mentenanță

Experiența Best Tools Company în închirierea generatoarelor electrice este una bogată. în ultimii ani, grupurile electrogene din flota proprie au fost închiriate în peste 3000 de proiecte de o mare diversitate.

Grupurile electrogene oferite spre închiriere sunt revizuite cu regularitate înainte de fi expediate de la sediul Best Tools către client. Testarea cu load bank-ul este cea mai eficientă metodă de a se verifica performanțele reale pe care un generator de curent le poate atinge sau dacă există o avarie în sistem.

Asistență 24/7

Punem accent pe serviciul de asistență pentru întreaga perioadă de închiriere. În consecință, oferim soluții profesionale complete, pe lângă închirierea în sine: consultanță premergătoare pentru proiecte simple și speciale, transport, echipamente adiacente (cabluri, rezervoare de combustibil externe, panouri de distribuție, UPS-uri etc.), și suport tehnic permanent la locația finală, oriunde în țară.

*Best Tools dispune de o flotă de 15 auto-laboratoare mobile, gata oricând să intervină.

*Tehnicienii Best Tools sunt instruiți direct de către Kohler, participând regulat la workshop-uri și traininguri în intreaga Europă.

Dacă doriți să închiriați un generator sau turnuri de lumină, nu ezitați să ne contactați. Specialiștii Best Tools vă stau la dispoziție și vă pot ajuta în alegerea grupului electrogen perfect pentru activitățile în care plănuiți să îl folosiți.

Generator de inchiriat : Cere oferta Brosura

Click – Explorează toată gama de generatoare de vânzare

Click – Generatoare special create pentru închiriere