Cu toții știm că unele activități sunt dependente de o sursă constantă și de calitate de electricitate. Sunt situații în care închirierea unui grup electrogen este opțiunea optimă. Dar cum trebuie să procedăm în aceste momente? Pe cine trebuie să contactăm? Care sunt serviciile oferite, pe lângă închiriere? Putem avea încredere în generatoarele pe care le închiriem? La toate aceste întrebări, dar și la altele, vom găsi un răspuns în acest articol.

Grupurile electrogene sunt din ce în ce mai importante în zilele noastre. Odată cu evoluția tehnologică și dezvoltarea tuturor sectoarelor industriei, nevoia de electricitate este în continuă creștere. Mai mult, energia electrică trebuie să fie constantă, iar generatorul trebuie să fie de încredere. Aceste lucruri se aplică în toate activitățile, fie că dorim să alimentăm scule, utilaje sau alte echipamente de construcții, fie că vrem să ne ferim de penele de curent în timpul unor evenimente culturale – concerte, festivaluri, târguri, mitinguri, fie că avem nevoie de o siguranță în sectorul industrial, în uzine, fabrici, depozite logistice sau, mai important, în aplicații critice din sectorul medical, data center, lanțuri de hipermarketuri etc.

Consultanță

Primul pas al procesului de închiriere a generatoarelor este discuția dintre client și reprezentantul companiei de închirieri. În acest moment, specialistul cere informații concrete despre aplicațiile în care grupul sau grupurile electrogene vor fi folosite, pentru a scala proiectul și pentru a alege generatoarele potrivite din toate punctele de vedere pentru condițiile din teren. După ce s-au stabilit toate detaliile proiectului, clientul primește o ofertă ce include toate serviciile de care are nevoie, pe lângă închirierea generatorului. Selectarea unei companii de închirieri de generatoare de încredere și cu experiență este imperativă, deoarece aceasta cu siguranță va oferi servicii pe întreg teritorului României de transport, de alimentare a grupurilor cu combustibil, mentenanță 24/7 pe tot parcursul activităților, training, rezervoare externe de combustibil, cabluri, panouri de distribuție, UPS-uri etc. În urma semnării acordului, compania ce închiriază grupurile electrogene preia toate sarcinile acestui proiect, iar clientul nu mai trebuie să își facă griji în această privință.

Disponibilitate imediată

Alegerea unui partener care deține un parc cât mai mare de grupuri electrogene este soluția perfectă pentru orice situație. Dacă firma de închirieri deține zeci de grupuri electrogene de diferite puteri, sunt șanse minime ca atunci când clientul are nevoie de unul sau mai multe generatoare de puteri diferite, compania să nu îi poată oferi echipamentele în cel mai scurt timp.

Pregătirea generatoarelor

După semnarea contractului de închiriere, tehnicienii sunt înștiințați cu privire la grupurile electrogene ce urmează să fie livrate. Aceștia vor realiza acțiuni de mentenanță și de verificare a generatoarelor, le vor testa cu load bank-ul, totul pentru a se asigura că echipamentele sunt în condiții optime. Funcționarea perfectă a grupurilor electrogene este misiunea principală a companiei de închirieri. Orice avarie poate afecta mult desfășurarea activităților clienților, de aceea se pune accent pe pregătirea echipamentelor. În această situație, experiența companiei și a tehnicienilor din cadrul acesteia în domeniu este deosebit de importantă. Cu cât aceștia au mai multe proiecte la activ, cu atât  mai mult sunt pregătiți pentru a face față în orice situație.

Livrare & Asistență 24/7

În urma pregătirii grupurilor electrogene, se demarează procesul de livrare către locația și la orele stabilite împreună cu clientul. Odată ajunși la fața locului, tehnicienii companiei de închirieri instalează generatoarele, efectuează ultimele verificări și, dacă este cazul, intruiesc personalul clientului. Asistența și suportul tehnic oriunde în țară pentru întreaga perioadă de închiriere sunt elemente importante pe care clientul trebuie să le primească în cadrul fiecărui proiect, indiferent de dimensiunile acestuia. De aceea, atunci când dorim să închiriem un generator electric, trebuie să ne asigurăm că am ales o companie care a investit în cunoștințele tehnicienilor și care le pune la dispoziție toate echipamentele de care au nevoie pentru orice tip de intervenții (mașini, scule, echipamente etc.).

Calitate

Calitatea grupurilor electrogene închiriate este importantă, bineînțeles. Astfel, cei care caută să închirieze un generator electric trebuie să se asigure că firma la care a apelat deține grupuri electrogene cunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea lor. Acest lucru oferă o garanție în plus că totul se va desfășura conform planului.

Soluții profesionale complete

Best Tools Company deține cea mai nouă flotă de grupuri electrogene disponibile pentru închiriere din România. Cele peste 80 de generatoare deținute produc puteri între 10 kVA și 1250 kVA, dar pot fi și sincronizate, situație în care puterea maximă se poate mări foarte mult. Toate grupurile electrogene deținute de Best Tools sunt KOHLER-SDMO, al treilea cel mai important producător de pe piața mondială. De asemenea, pe lângă generatoare, compania oferă și echipamente adiacente: rezervoare de combustibil, cabluri, panouri de distribuție, load bank etc.

Best Tools Company este un veritabil integrator de proiecte și are în centrul atenției necesitățile clienților, închirierea fiind doar primul serviciu dintr-o serie lungă de soluții de care beneficiarii se pot bucura: consultanță, livrare, punere în funcțiune, suport tehnic 27/4 în toată țara etc. Experiența Best Tools în închirierea generatoarelor electrice este una bogată. În ultimii ani, grupurile electrogene KOHLER-SDMO au fost închiriate în peste 3000 de proiecte de o mare diversitate. Tehnicienii Best Tools sunt instruiți direct de către KOHLER-SDMO, participând regulat la workshop-uri și traininguri în întreaga Europă. De asemenea, compania dispunde de o flotă de 15 laboratoare mobile, gata oricând să intervină oriunde în țară și nu numai.

Click – Inchirieri Generatoare

Click – Contact Best Tools 

Click – Brosura Inchirieri Grupuri Electrogene

Click – Cumpara un Grup Electrogen