Închirierea grupurilor electrogene este, atunci când se realizează după norme profesionale, un proces complex ce cuprinde mai mulți factori ce trebuie să se sincronizeze perfect. De aceea, atunci când discutăm despre închirieri, trebuie luat în calcul tot ansamblul de servicii care vin în susținerea instalării și bunei funcționări a generatoarelor electrice pe toată durata aplicației. Despre aceste servicii de asistență, dar și despre importanța altor aspecte, vom vorbi în cele ce urmează.

Dat fiind faptul că în majoritatea cazurilor aplicațiile în care sunt folosite grupurile electrogene închiriate discutăm despre funcții critice, orice eroare trebuie eliminată din ecuație nu în timpul, ci înaintea livrării generatoarelor de curent către locația în cauză. Anticiparea este cuvântul cheie atunci când vine vorba de o colaborare perfectă. Iar experiența este, cu siguranță, cel mai important aspect care vine în susținerea acestei anticipări.

Mentenanță

Acțiunile premergătoare închirierii sunt deosebit de importante. La sediul Best Tools din București, grupurile electrogene sunt verificate constant, în această privință fiind folosit load bank-ul din dotare. Acesta este capabil să testeze performantele reale pe care generatoarele le pot atinge, să asigure că tensiunea produsă este constantă, dar și să depisteze orice avarie ce poate apărea în sistem. Astfel, atunci când grupurile sunt expediate către client, există asigurarea că acestea sunt 100% pregătite să facă față oricărei aplicații, indiferent de complexitatea acesteia.

Soluții complete

Ulterior consultanței, atunci când se stabilesc care sunt grupurile electrogene perfecte pentru aplicația în cauză, se trec în revistă echipamentele adiacente de care este nevoie. Aici vorbim despre rezervoare externe de combustibil, cabluri, panouri de distribuție, UPS-uri etc. Toate acestea sunt puse la dispoziție, alături de suportul tehnic permanent, oriunde în țară și în regiunea de est a Europei. Soluțiile profesionale complete fac din Best Tools un integrator de proiecte.

Gamă largă, aplicații multiple

Cele peste 80 de grupuri electrogene și turnuri de lumină din dotare au puteri cuprinse între 10 kVA și 1250 kVA. Acestea pot face față oricăror provocări, indiferent de complexitatea acestora. De la concerte și festivaluri de amploare sau amenajări complexe de șantier până la aplicații din domeniul militar sau din sectorul industrial, grupurile electrogene din flota Best Tools și-au demonstrat fiabilitatea în mii de astfel de proiecte. La fel și în situații critice cum ar fi cele din spitale, centre de date, situații de urgență sau lanțuri de hipermarketuri.

Standarde înalte

Best Tools deține cel mai nou parc de grupuri electrogene disponibile pentru închiriere din România ținând cont de anul fabricației și orele de funcționare. În plus, toate generatoarele sunt Kohler-SDMO, al treilea cel mai mare producător mondial de grupuri electrogene și primul de pe ”Bătrânul Continent”. Grupurile electrogene Kohler-SDMO se aliniază la cele mai înalte standarde mondiale de insonorizare, consum de combustibil și de emisii de noxe. Producătorul americano-francez este un adevărat inovator în acest domeniu și caută mereu să evolueze. Părerile clienților sunt deosebit de importante în acest proces.

Dar standardele înalte nu trebuie să se regăsească doar în echipamente, ci și în tehnicieni. Specialiștii Best Tools sunt instruiți direct de către Kohler-SDMO, participând regulat la training-uri și workshop-uri în Brest, Franța.

Oriunde în țară

Se pune mult accent pe serviciul de asistență pentru întreaga perioadă de închiriere. Așadar, cu ajutorul celor 15 auto-laboratoare mobile, Best Tools poate asigura livrarea, instalarea și asistența 24/7 pentru grupurilor electrogene închiriate oriunde în țară. În plus, consultanța, transportul și echipamentele adiacente pe care le pune la dispoziție fac din Best Tools un integrator de proiecte.

Click – Inchirieri generatoare

Click – Exploreaza gama de grupuri electrogene